Reklam Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Kelelbey

Üye
Üye
21 Ara 2020
6
0
1
Merhaba sürekli reklam kısıtlaması yiyorum 4 gün 5 gün reklam gösteriliyor sonra direk kısıtlama geliyor aylarca açılmıyor neden yani? 2 yıl oldu uygulama yayınlamaya başlayalı sürekli sürekli kısıtlama geliyor! Ne zaman rahata ereceğiz ne zaman kazanç elde edeceğiz? Trafiğin organik en iyi uygulamam günde 900 ile 2000 arası indirme alıyor en çok indirme alan uygulamam 375 bin i geçti ama biz hala bir hafta bile reklam gösterimi yapamıyoruz direk kısıtlama yiyoruz! Bu uygulama sevdasından vaz mı geçeyim napayim rica ediyorum yardım edin

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba sürekli reklam kısıtlaması yiyorum 4 gün 5 gün reklam gösteriliyor sonra direk kısıtlama geliyor aylarca açılmıyor neden yani? 2 yıl oldu uygulama yayınlamaya başlayalı sürekli sürekli kısıtlama geliyor! Ne zaman rahata ereceğiz ne zaman kazanç elde edeceğiz? Trafiğin organik en iyi uygulamam günde 900 ile 2000 arası indirme alıyor en çok indirme alan uygulamam 375 bin i geçti ama biz hala bir hafta bile reklam gösterimi yapamıyoruz direk kısıtlama yiyoruz! Bu uygulama sevdasından vaz mı geçeyim napayim rica ediyorum yardım edin
Merhaba,

Yaşadığınız bu durum can sıkıcı. AdMob tarafında politikaları dikkatli bir şekilde gözden geçirmenizi öneriyorum. Uygulamanız nasıl bir uygulama bilemiyorum ancak, indirmeleri için bir takım ödül yada vaad var mıdır? Alınan yorumlar pozitif midir? Uygulamanız admob a kullanıcılar tarafından olumsuz şikayet ediliyor mu? Bir çok nedene bağlı olan kısıtlamayı tam olarak anlamak için aynı zamanda Politika Merkezi'ni de ziyaret edin. Reklamlarla ilgili sorun yaşıyorsanız bu sorun gidericiyi de deneyin.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: GoogleSense

Kelelbey

Üye
Üye
21 Ara 2020
6
0
1
İlginiz için teşekkür ederim politikaları defalarca gözden geçirdim ve ihlal de bulunacak hiç bir durum yok. Uygulamam bu Kuzey Yıldızı İlk Aşk Oyunu - Apps on Google Play hiç bir uygulamam da hiç bir şekilde vaad vermiyorum hiç kötü yorumda almıyorum değerlendirme ortalamam en düşügü 4.1 ve dediğiniz gibi bu çok can sıkıcı bir durum

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
İlginiz için teşekkür ederim politikaları defalarca gözden geçirdim ve ihlal de bulunacak hiç bir durum yok. Uygulamam bu Kuzey Yıldızı İlk Aşk Oyunu - Apps on Google Play hiç bir uygulamam da hiç bir şekilde vaad vermiyorum hiç kötü yorumda almıyorum değerlendirme ortalamam en düşügü 4.1 ve dediğiniz gibi bu çok can sıkıcı bir durum
Rica ederim. Bu linki kullanarak AdMob tarafında bir mobil uzmana ulaşabilirsiniz.