Reklam sunumunuz yakında devre dışı bırakılacak!

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

omerturac

Üye
Üye
16 Ara 2020
26
14
3
Merhaba, Admob'a kaydolalı 4 ay oldu fakat adrese gönderilen doğrulama kodum hala gelmedi. ve bu uyarı ile karşı karşıyayım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 2. PIN kodunu da istedim. İlk kodun gönderildiği tarih 10 mayıs 2. kodun gönderildiği tarih 2 ağustos. Ve bu durdurma benim kesinleşmiş kazançlarımı etkiler mi? PTT ile iletişime geçtim ama adıma kayıtlı herhangi bir girdi çıktı yok.
Screenshot_1.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba, Admob'a kaydolalı 4 ay oldu fakat adrese gönderilen doğrulama kodum hala gelmedi. ve bu uyarı ile karşı karşıyayım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 2. PIN kodunu da istedim. İlk kodun gönderildiği tarih 10 mayıs 2. kodun gönderildiği tarih 2 ağustos. Ve bu durdurma benim kesinleşmiş kazançlarımı etkiler mi? PTT ile iletişime geçtim ama adıma kayıtlı herhangi bir girdi çıktı yok.
Ekli dosyayı görüntüle 2166
Merhaba,

PIN süreci ödemelerinizi etkilemez. PIN mektubu talep süreciniz 4 PIN isteme süreci kadardır ki bu süre yaklaşık 4 aya tekabül eder. Her PIN iste aktif olduğunda istemenizi öneriyorum. Şu an herhangi bir adres vb gibi bir değişiklik yapmayın. Yapılan her değişiklik sürecin yeniden başlamasına sebep olacaktır. 4 ncü PIN mektubu talep ettiğinizde o mektupta ulaşmaz ise, 4 hafta sonunda panelinizde resmi evrak göndermeniz istenecektir. Edevlet kanalı ile alacağınız ikamet evrağınızı veya hesap sahibi adına düzenlenmiş güncel bir faturayı, okunaklı ve önyüzü taranmış bir kimlik belgesi göndererek bir hafta içerisinde onaylatabiliyorsunuz.

İyi dileklerimle