Reklam Yerleşim Yardımı ve Reklamlar Hakkında Sorun

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

LiveStorm

Üye
Üye
8 Mar 2019
6
6
3
enestalha.com
Merhaba. Bugün itibariyle yeni bir temaya geçtim. Muhtemelen Adinserter kullandığım için, eski temamın reklam yerleşimleri yeni sitemde de görüntüleniyor ve çok kötü bir görünüm oluyor. Adinserter ayarlarını silip sıfırdan reklam yerleşimi yapayım diyorum ancak bu konuda teknik bilgim pek yok. Yani nereye hangi boyuttan hangi reklamdan koymalıyım vs. Bana yardımcı olabilir misiniz? Anasayfamda hiç reklam görüntülenmiyor ancak bir yazıya girdiğimde sitenin en başında devasa büyüklükte reklam beliriyor.
Bu arada bu ekran görüntüsündeki reklam ekran görüntüsündeki gibi durmuyor. Görselin hemen üzerinde duruyor yani kayma falan yok. Her neyse bahsettiğim siteme de buraya tıklayarak gidip bakabilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
1582611428313.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

Sitenizi inceledim, reklamlarınız sorunsuz olarak yayınlanıyor. Yani AdSense hesabınızla ilgili bir sorun görünmüyor.

Bahsettiğiniz durumları bir webmaster ile iletişime geçerek çözebilirsiniz. Ekran görüntüsünde bahsettiğiniz reklam sizin oluşturduğunuz reklam birimi ise duyarlı reklam birimi olup, boyutlarla ilgili sınırlandırmaları nasıl yapacağınız bu makalede anlatılmıştır. Otomatik olarak çıkıyorsa, otomatik reklamları kapatıp, oluşturduğunuz duyarlı reklam birimlerini yerleştirebilirsiniz. Mobil platformda gayet sağlıklı, ancak header tarafında sabitlediğiniz başlık, mobil platformda otomatik sabit reklamı engelliyor. Bu makaleye göz atmanız katkı sağlayacaktır, ayrıca Bu makaleyi de incelemenizi öneriyorum.

Kolaylıklar dilerim.