Reklam Yerleşimi Hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar,
Öncelikle 376 tıklama ve 6.9K görüntülenme çok kötü değil, vasat.
Bir sorun gözüküyor gibi.

Reklam yerleşimine gelecek olursak;
1575098411023.png

Header reklamını sağa yaslayın (CSS'ten text-align:right; verebilirsiniz.)
Footer içindeki reklamı kaldırın, bir artısı olmayacaktır.
1575098430831.png
Son yayımlananlar kısmına bir reklam ekleyin.
Yazı içi yerleşiminiz iyi.

1575098459455.png
Kategori alanındaki reklam yerleşimi olmamış, normal yazıların arasında olursa (normal bir yazıymış gibi) iyi olur.

Onun dışında da bir sorun göremedim.

Ancak bir Web Tasarımcı olarak söylemem gerekirse, tasarıma biraz daha önem gösterin derim.

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

wordpressdio

Üye
Üye
6 Eki 2019
8
0
1
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. normal yazıların arasında olursa (normal bir yazıymış gibi) nasıl yapabilirim. Bir de tasarım için onerileriniz nelerdir acaba

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Temanızın panelini incelemeden bir şey diyemem elbette ancak yazı gibi görünmesi için Adsense'de bir reklam birimi bulunmakta.
1575119508719.png

Google burada size yardımcı olacaktır.

1575119570679.png

Ancak manuel olarak da resimlerin bulunduğumu konumu belirterek (sizde üst) de ekleyebilirsiniz.

Bir de tasarım için onerileriniz nelerdir acaba
Tasarım bana çok sıkışık geldi, biraz sadeleştirmeli. Şu an mesela ana sayfa üç sütundan (col) oluşmakta. Bence bu sayıyı ikiye indirmelisiniz.
Onun dışında yazı tipini değiştirmeli ve biraz (tahmini 2px) büyütmelisiniz.
Yazı sayfası bence çok boş, bir sidebar oluşturmalısınız ve içeriklerinizi uzatmalı ve tam boy resimlerle sağlam bir yazı gibi göstermelisiniz.
Sizin yerinizde olsam şu an yazı sayfasına sidebar açıp, sayfayı container-fluid olarak çevirirdim.

Bir de logo :)

wordpressdio

Üye
Üye
6 Eki 2019
8
0
1
Temanızın panelini incelemeden bir şey diyemem elbette ancak yazı gibi görünmesi için Adsense'de bir reklam birimi bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 837

Google burada size yardımcı olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 838

Ancak manuel olarak da resimlerin bulunduğumu konumu belirterek (sizde üst) de ekleyebilirsiniz.

Tasarım bana çok sıkışık geldi, biraz sadeleştirmeli. Şu an mesela ana sayfa üç sütundan (col) oluşmakta. Bence bu sayıyı ikiye indirmelisiniz.
Onun dışında yazı tipini değiştirmeli ve biraz (tahmini 2px) büyütmelisiniz.
Yazı sayfası bence çok boş, bir sidebar oluşturmalısınız ve içeriklerinizi uzatmalı ve tam boy resimlerle sağlam bir yazı gibi göstermelisiniz.
Sizin yerinizde olsam şu an yazı sayfasına sidebar açıp, sayfayı container-fluid olarak çevirirdim.

Bir de logo :)
Peki şöyle bir tasarım nasıl olur sizce: Git