Bize de faydası dokundu çok mütevazi yardımcı bir arkadaş @EmreKilic tekrar teşekkür ederim
Webmaster Üye Üye 28 Ara 2018 63 32 18 15 Şub 2019 #11 Bize de faydası dokundu çok mütevazi yardımcı bir arkadaş @EmreKilic tekrar teşekkür ederim
M MhmdAlmz Üye Üye 2 Haz 2018 26 13 3 mhmdalmz.com 17 Şub 2019 #13 Cihat Özgen' Alıntı: @EmreKilic ile görüştüm dün kendisi şuan yolculuk ta dönüşte sizinle irtibata geçicek garibim çok çalışıyor biraz tatil yapsın Genişletmek için tıkla ... Hocam böyle bir şey olursa çok makbule geçer teşekkür ederim..
Cihat Özgen' Alıntı: @EmreKilic ile görüştüm dün kendisi şuan yolculuk ta dönüşte sizinle irtibata geçicek garibim çok çalışıyor biraz tatil yapsın Genişletmek için tıkla ... Hocam böyle bir şey olursa çok makbule geçer teşekkür ederim..
Cihat Özgen Yönetici Geliştirici Emekli - Yaşlı Webmaster 10 Nis 2018 580 567 280 Rusya www.cihatozgen.net.tr 17 Şub 2019 #14 MhmdAlmz' Alıntı: Hocam böyle bir şey olursa çok makbule geçer teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... kendisine ilettim. şuan hem sağlık sorunlarında dolayı hemde dinlenme sürecinde dönünce ilk fırsatta ilgileneceğini söyledi sizler ile
MhmdAlmz' Alıntı: Hocam böyle bir şey olursa çok makbule geçer teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... kendisine ilettim. şuan hem sağlık sorunlarında dolayı hemde dinlenme sürecinde dönünce ilk fırsatta ilgileneceğini söyledi sizler ile
EmreKilic Üye Üye 10 Nis 2018 191 144 43 18 Şub 2019 #15 Reklam yerleşimine ihtiyacı olanlar özel mesaj gönderebilirsiniz. Uzun süre yoktum kusura bakmayınız. Duruma göre herkese yardımcı olmaya çalışacağım.
Reklam yerleşimine ihtiyacı olanlar özel mesaj gönderebilirsiniz. Uzun süre yoktum kusura bakmayınız. Duruma göre herkese yardımcı olmaya çalışacağım.
M memok Üye Üye 23 Kas 2018 9 9 3 20 Şub 2019 #16 EmreKilic' Alıntı: Reklam yerleşimine ihtiyacı olanlar özel mesaj gönderebilirsiniz. Uzun süre yoktum kusura bakmayınız. Duruma göre herkese yardımcı olmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla ... Bende yardım alabilirmiyim Çok teşekkürler.
EmreKilic' Alıntı: Reklam yerleşimine ihtiyacı olanlar özel mesaj gönderebilirsiniz. Uzun süre yoktum kusura bakmayınız. Duruma göre herkese yardımcı olmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla ... Bende yardım alabilirmiyim Çok teşekkürler.