Reklamlar 15 ocaktan beri yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

BöcekBaşı

Üye
Üye
22 Eki 2019
30
7
8
Samsun
cintakvimi.net
1 adet sitem ve 1 afet uygulamam var.
Kasım ayında 15 gün reklam gitti geldi sitemde. 15 ocakta hem admob hem adsense sitemin reklamları gitti uygulama 2 hafta önce geldi 1 hafta kadar ama sonra o da gitti şuanda 15 ocaktan beri reklamlarım yok nedeni de geçersiz trafik diyor hitim 60 falan ve organik ilk sırada.
Uygulamada ki geçersiz trafik nedir onu zaten bilemedim.
Destek olabilecek var mı?

Gelen mailler sırayla şu şekilde.

15 Ocak Admob

19 Ocak Admob

20 Ocak Adsense

28 Mart Admob 1 haftalık admob reklamlar geldikten sonra bu mail gelmişti.

06 Nisan Invalid activity appeal - AdSense Help buraya yaptığım itiraza gelen cevap

Son düzenleme:

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Geçersiz takip demek ,siztenizde deki reklamlarınızı aynı ip adresi üzerinden farkli hesaplarla yada bot kullanarak haksız kazanç elde etme vede reklam verenleri zarara uğratmaktır , bu izlemeler saldırı durumundada olabilir,bu sebepten dolayı reklamalr iptal edilmştir. size gelen mail adresinde bunu belirtmeleri gerekiyor. Eğer bu tür bir etkinlik yada saldırı olmuşsa sitenizin güvenliğini sağlayıp temizlemeniz gerekiyor.Bu saldırlardan geen ip adresleri belli ise aşağıda vereceğim linkten okuyup , itziraz edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

BöcekBaşı

Üye
Üye
22 Eki 2019
30
7
8
Samsun
cintakvimi.net
Geçersiz takip demek ,siztenizde deki reklamlarınızı aynı ip adresi üzerinden farkli hesaplarla yada bot kullanarak haksız kazanç elde etme vede reklam verenleri zarara uğratmaktır , bu izlemeler saldırı durumundada olabilir,bu sebepten dolayı reklamalr iptal edilmştir. size gelen mail adresinde bunu belirtmeleri gerekiyor. Eğer bu tür bir etkinlik yada saldırı olmuşsa sitenizin güvenliğini sağlayıp temizlemeniz gerekiyor.Bu saldırlardan geen ip adresleri belli ise aşağıda vereceğim linkten okuyup , itziraz edebilirsiniz

Hocam öyle bir durum olduğunu sanmıyorum yani çok tuhaf anlamıyorum nereden bot gelir ki hiç öyle bir işlem yapmadım gelen mailleri eklicem gün için de yardim bekliyorum bu konuda

Mr.Nobody

Moderatör
Moderatör
1 Eki 2019
105
45
28
www.oyundroidim.blogspot.com
Merhabalar, belirtmiş olduğunuz sorun, uygulamanızda ani trafik artışı ve reklam tıklamaları olduğunda google algoritması reklam verenlerini korumak adına ( ani artan trafik ve tıklamalar bot mu değil mi kontrol amaçlı) reklam sunma sınırlaması getirir ve bu sınırlama devam ederken durmadan sizin trafiğinizi kontrol ederler, organik trafik olduklarını tespit ettiklerinde ise bu sınırlamayı kaldırırlar ama bu kaç gün kaç ay sürer bilemeyiz, normal şartlarda 1 aydan uzun süren bu kısıtlama dünyada da etkisini arttıran virüs nedeniyle kapatılan ofisler ve çalışan sayısında azalma olduğundan bu süre fazlasıyla uzayabilir sizden ricamız sabırsızlıkla beklemeniz uygulamanızda kullanıcılarınızdan reklamlara tıklamalarını istememeniz sevgilerimle.

BöcekBaşı

Üye
Üye
22 Eki 2019
30
7
8
Samsun
cintakvimi.net
Merhabalar, belirtmiş olduğunuz sorun, uygulamanızda ani trafik artışı ve reklam tıklamaları olduğunda google algoritması reklam verenlerini korumak adına ( ani artan trafik ve tıklamalar bot mu değil mi kontrol amaçlı) reklam sunma sınırlaması getirir ve bu sınırlama devam ederken durmadan sizin trafiğinizi kontrol ederler, organik trafik olduklarını tespit ettiklerinde ise bu sınırlamayı kaldırırlar ama bu kaç gün kaç ay sürer bilemeyiz, normal şartlarda 1 aydan uzun süren bu kısıtlama dünyada da etkisini arttıran virüs nedeniyle kapatılan ofisler ve çalışan sayısında azalma olduğundan bu süre fazlasıyla uzayabilir sizden ricamız sabırsızlıkla beklemeniz uygulamanızda kullanıcılarınızdan reklamlara tıklamalarını istememeniz sevgilerimle.
Hocam sitemde ani hit yükselişi olmadı.Uygulamada da öyle yapacak hiç bir şey yok mu?

Son düzenleme:

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla reklam sunumunuz geçici olarak sınırlanmış. Geçici olarak yapılan reklam sınırlanma işlemlerinde itiraz kabul edilmemektedir. Süre dolunca reklam sunumunuz tekrar başlayacak.

Saygılarımla,
Doğukan