Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. dün blog siteme onay aldım reklamlarımı ekledim ama hiçbir sayfada reklamlarım görünmüyor tamamen beyaz çıkıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmı ?
merhaba. dün blog siteme onay aldım reklamlarımı ekledim ama hiçbir sayfada reklamlarım görünmüyor tamamen beyaz çıkıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmı ?
24 saati geçti bi yerden engelli gibi duruyor anlamış değilim diğer sitelerimde aynı gün onay aldığımda 30 dk sonra reklamlarım çıkmaya başlamıştı. bu sitenin hiti daha yüksek ama tüm alanlar beyaz çıkıyor.
24 saati geçti bi yerden engelli gibi duruyor anlamış değilim diğer sitelerimde aynı gün onay aldığımda 30 dk sonra reklamlarım çıkmaya başlamıştı. bu sitenin hiti daha yüksek ama tüm alanlar beyaz çıkıyor.
Reklamlarınızın gözükmesi için, içerik için kitlenizin aktif olması gerekir.
Yazılarınız özgün ve kaliteli ayrı zamanda yazılarınız uzun olmasına dikkat edin.
Sitenizi sık sık güncelleyin.
Merhabalar,
Özelden de belirttim ancak çözüm olması açısından buraya da yazıyorum.
Şu anda reklam kodlarınızı yerleştirmemişsiniz
Sadece <head></head> tagları arasında bulunan doğrulama kodu bulunmakta.
Eğer reklam kodlarınızı tema panelinden veyahut 3. parti bir eklenti ile eklediyseniz Cache silmemiş olabilirsiniz.
Cache silmenizi öneriyorum.