Reklamlarım Görünmüyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

snm95

Üye
Üye
18 May 2019
58
11
8
Blogspot uzantili sitemde reklamlarım vardı daha sonra yeni bir alan adı alarak 3. Taraf yönlendirme yaptım.Tekrardan adsense basvurdum sitem onaylandı reklam hazır olarak görünüyor fakat üzerinden 1 Gün geçmesine rağmen reklamlar görünmüyor sitemde reklam yerleri beyaz gorunuyor

TANNER

Üye
Üye
24 May 2019
19
6
3
siteyi dikkatice incelersen zaten anasayfada bu yönde baya bir konu var kardeşim, adsense dün saat 10 dan itibaren %90 sitelerde belkide çok, reklamları durdurdu, nedenini henüz bilmiyoruz benimde sitemde durdu

snm95

Üye
Üye
18 May 2019
58
11
8
siteyi dikkatice incelersen zaten anasayfada bu yönde baya bir konu var kardeşim, adsense dün saat 10 dan itibaren %90 sitelerde belkide çok, reklamları durdurdu, nedenini henüz bilmiyoruz benimde sitemde durdu
Anladım sağolun teşekkür ederim benimde dün onaylandı dedim acaba bir sorunmi var reklam çıkmıyor dedim o yuzden

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Bu konuda Ürün uzmanı arkadaştan bilgi talep ettim. Yanıt geldiğinde sizinle paylaşacağım.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul

TANNER

Üye
Üye
24 May 2019
19
6
3
hadi bekliyoruz güzel bir haber ver artık bize, 3 gün oldu binlerce görüntüleme 0 kazanç

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

Genel sorun hala devam ediyor. Bana bir bilgi geldiğinde sizinle burada paylaşacağım.

Saygılarımla,
Doğukan

TANNER

Üye
Üye
24 May 2019
19
6
3
Var mı abiler bir gelişme? delirdim iyice, binlerce sayfa görüntülemesi 0 kazanç, nedir bunun derdi neden bir açıklama yok?