Reklamlarım sadece bende gözüküyor[ACİL ÇÖZÜLMEDİ]

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhaba reklam kısıtlamam vardı ve dün reklamlar hafiften gelmeye başladı şu anda var ancak sadece bende gözüküyor ve opera gibi yani chrome dışında ki hiç bir tarayıcıda reklam gözükmüyor neden?
@Eren Akkuş

Son düzenleme:

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Sitenin bağlantısını paylaşırsanız bakabilirim.

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Bende de gözükmiyor. Adsense sayfasındai Politika Merkezine baktınız mı?

• Beğen
Tepkiler: Samet47

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Reklam kısıtlaması size de yanlışlıkla tıkladığınız için mi geldi. Birçok kimseye tekrar gelmesi birkaç günü bulabiliyor. Benim de ilk böyle olduğunda bir gün falan sonra gelmişti.

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Reklam kısıtlaması size de yanlışlıkla tıkladığınız için mi geldi. Birçok kimseye tekrar gelmesi birkaç günü bulabiliyor. Benim de ilk böyle olduğunda bir gün falan sonra gelmişti.
Evet bende geldi ama sadece chromede gözüküyor ve başka kişiler görmüyor

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,

birtakım adsense kullanıcılarının hesaplarında tedbir amacı ile reklam sunumu durduruldu. Muhtemelen size şu şekilde bir mesaj gelmiş olmalı: Google, reklamverenlere, yayıncılara ve AdSense kullanıcılarına yönelik deneyimi korumak ve geliştirmek için tedbirlere sürekli yatırım yapmaktadır.

Google Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığı için, reklam sunumunuz şu anda sınırlı. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ederken siteleriniz veya uygulamalarınız Google’dan daha az talep görebilir.

Bu arada sürekli sitenize girip reklamları görmek ilerde size sıkıntı yaşatabilir.

Geçersiz trafiğin nasıl önleneceği ve trafik kalitenizin nasıl iyileştirileceği hakkında bilgi edinmek için lütfen Geçersiz Trafik konusundaki yardım merkezimize bakın.

Bu makaleye de göz atmanızı öneriyorum.
Geçersiz etkinliği nasıl önleyebilirsiniz? - Google AdMob Yardım

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhabalar,

birtakım adsense kullanıcılarının hesaplarında tedbir amacı ile reklam sunumu durduruldu. Muhtemelen size şu şekilde bir mesaj gelmiş olmalı: Google, reklamverenlere, yayıncılara ve AdSense kullanıcılarına yönelik deneyimi korumak ve geliştirmek için tedbirlere sürekli yatırım yapmaktadır.

Google Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığı için, reklam sunumunuz şu anda sınırlı. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ederken siteleriniz veya uygulamalarınız Google’dan daha az talep görebilir.

Bu arada sürekli sitenize girip reklamları görmek ilerde size sıkıntı yaşatabilir.

Geçersiz trafiğin nasıl önleneceği ve trafik kalitenizin nasıl iyileştirileceği hakkında bilgi edinmek için lütfen Geçersiz Trafik konusundaki yardım merkezimize bakın.

Bu makaleye de göz atmanızı öneriyorum.
Geçersiz etkinliği nasıl önleyebilirsiniz? - Google AdMob Yardım

Saygılarımla
Hocam dün sizinle konuşmuştuk işte hani kısıtlamam vardı hala daha devam ediyor ancak kısıtlama varken bana da reklam çıkmıyordu ancak şu an bana sadece chromeda çıkıyor başka kimseye hiç bir yerde çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...