Reklamlarım sınırlandırıldı, lütfen acil yardım..

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Sosyal ağlarla yada bir takım duyurular, reklamlarla çektiğiniz ziyaretçiler, organik trafiği geçtiği an, sitenizin reklam sunumu sınırlandırılır, gerekirse durdurulur.
Kusura bakmayin ama Konu sahibinin de dedigi gibi demek ki Google bile sacmalayabiliyormus.
Sitem yani forumum 10 gunluk ve sadece 5-10 konu var iken Google, Adsense'i onayliyor ama sosyal medyadan gelip gelmedigine mi karisiyor?
Sizce normal mi bu?
5-10 konusu olan ve neredeyse hic hit almayan tap taze foruma neden onay veriyor o halde bu Google?
Ve sosyal aglarla olsun, aramalarla olsun, sonucta siteye giren cikanlar gercek insanlar.
Adwords sayesinde siteye girsinler, sorun yok ama sosyal agdan siteye girsinler, sorun oluyor.
Tam tersine Google bunu desteklemesi gerekirken. Çunku Facebook'tan falan insan cekmis oluyor. Bugun facebook'a artik insanlar Google'dan daha cok girmeye baslamisken.

Ben de reklam SINIRLANDIRILMASI ile uyandim bugun. SINIRLANDIRMA derken 'herhalde reklam sayisi 1-2'ye indi sayfa basina' diye dusunmustum ama tamamen kaldirilmis. 30 gun icinde incelenirmis.

Bu Google kendisiyle celisiyor en basta. 10gunluk 10 konusu olan, neredeyse hic hit'i olmayan siteye Adsense onayi ver. Hit 40-50 kat artsin, Sen SINIRLANDIRMA getir. Cidden bravo.