Reklamların Arka Pılanı Sarı Olarak Geliyor Nasıl Çözerim?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

byinan

Üye
Üye
14 Haz 2019
4
1
3
Merhabalar,
Siteme Adsense Onaylandı Reklamları Ekledim Fakat Reklamların Arka Pılanı Sarı Ama Ben Beyaz Olmasını İstiyorum Bu Sorunu Nasıl Çözerim Şimdiden Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler.
sarı.JPG

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba, tüm reklamlarda aynı sorunu mu yaşıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhabalar,
Siteme Adsense Onaylandı Reklamları Ekledim Fakat Reklamların Arka Pılanı Sarı Ama Ben Beyaz Olmasını İstiyorum Bu Sorunu Nasıl Çözerim Şimdiden Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 565
Merhaba
Bahsettiginiz konunuz adsense ile ilgili bir sorun değildir.
bu tür sorun kullanmış olduğunuz temadan kaynaklanıyor. Bunun için bir webmasterden yardim.ala bilirsiniz

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selam arkadaşlar :)

Bu makalede, reklam birimleriyle ilgili son güncelleme hakkında bilgi mevcut.

Eskiden hiç reklam yoksa, ya URL adresi giriyorduk yada sarı renkle o alan boş bırakılıyordu. Aşağıdaki güncelleme ile bu duruma netlik getiriliyor.

"Hiç reklam yoksa" seçeneği basitleştiriliyor
Reklam ağımızın kalitesi ile güvenliğini artırmak ve AdSense ağına giren kötü amaçlı reklamların sayısını azaltmak için sürekli çalışıyoruz. Sonuç olarak, "Hiç reklam yoksa" seçeneğini kaldırıyoruz ve bunun yerine varsayılan olarak reklam alanını daraltacak veya boş bir alan göstereceğiz. Mevcut ayarınız bir renk veya başka bir URL ise yakın zamanda güncellenecektir.

Esnek Reklam birimlerinde de boyut sınırlaması (reklamdan daha büyük alan ayırmışsanız) yaptığınız zaman, reklam kenarları sarı kalıyordu. Esnek birimlerinizi olduğu gibi uyarlarsanız, @Cihat Özgen arkadaşımızın da dediği gibi, tasarımınızıda gözden geçirdiğiniz takdirde çözüm bulacaksınız.

İyi dileklerimle