Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site adresim www.oynayipkazan.com sitemde ayrıca Oynayip Kazan ( attığım ikinci linkte ) içerik üretmek için blog yazıları yazıyorum
Hatanın Ekran resmi :
Adsenseye üye olmak için gereken her şeyi yaptım ve ayrıca içerik üretmek için blog yazıları yazmaya da başladım pazartesi günü adsense den onay alabilmek için sitemi onaya gönderdim şuan bekliyorum ama google console ye girince bu hatayla karşılaştım. Küçük bir araştırma yaptım eğer doğruysa bu hata google botlarının siteyi incelemesini engelliyormuş.
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Merhabalar,
Sitenizde robots.txt dosyası bulunmamaktadır. Kontrol ediniz lütfen.
Adsense konusunda ben özelden fikrimi belirttim ancak @Yusuf ERGİŞİ ve @Sezgin Güler size daha detaylı bilgi vereceklerdir.
Merhabalar,
Sitenizde robots.txt dosyası bulunmamaktadır. Kontrol ediniz lütfen.
Adsense konusunda ben özelden fikrimi belirttim ancak @Yusuf ERGİŞİ ve @Sezgin Güler size daha detaylı bilgi vereceklerdir.
Evet, içeriğimin yetersiz olduğ bende daha fazla içerik üretmek için blog yazarlığına başladım ve yazılarıma devam ediceğim bir gün adsense den onay alabileceğime inanıyorum. Adsense'den onay alabilemem araştırmalar yaptım ve adsensenin politikalarının hepsini okudum ve sizin görüşleriniz üzere siteme gizlilik politikası, iletişim sayfası ve daha fazla içerik üretebilmek için blog yazılarınıda başladım. Başka yapabileceğim ya da bir şey varsa sitemde bana söyleyin.
Evet, içeriğimin yetersiz olduğ bende daha fazla içerik üretmek için blog yazarlığına başladım ve yazılarıma devam ediceğim bir gün adsense den onay alabileceğime inanıyorum. Adsense'den onay alabilemem araştırmalar yaptım ve adsensenin politikalarının hepsini okudum ve sizin görüşleriniz üzere siteme gizlilik politikası, iletişim sayfası ve daha fazla içerik üretebilmek için blog yazılarınıda başladım. Başka yapabileceğim ya da bir şey varsa sitemde bana söyleyin.
Tamam teşekkür ederim siteyle ilgili sizinde tavsiyelerinizi almak isterim eğer eksik yada eklememi istediğiniz bir şey varsa bana söyleyin
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Sitenizi inceledim ancak maalesef site tasarımı uyumsuz.
Başvurunuz kabul edilme ihtimali yok diyebilirim.
Eğer onay alamazsanız tekrar başvuru yapmadan önce diğer blog sitelerin tasarım konusunda örnek edinebilirsiniz.
Kendinize özgün içerikler üretin ve diğer Google site araçlarını kullanarak yüksek veriler elde edindiğinizde başvurun en kısa sürede kabul edecektir.
Ayrıca Robots.txt dosyası oluşturma mutlaka sitenizde ekli olması gerekir. Google ve diğer arama sonuçlarında sitenizi düzenli tanımlar ve güncel tutar.