Sadece görsel içerikli site

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Merhaba,

Web sitemde sadece görsel veya video içerik paylaşırsam ve adsense kullanırsam politika ihlali yapmış olur muyum? Örneğin; sabah sporu nasıl yapılır ile ilgili hareketleri gösteren 1-2-3 vb sayıda resimli içerik paylaştığımda sorun teşkil eder mi? Text olmak zorunda mı? İnstagram ve pinterestten alacağım görselleri ve videoları.

Teşekkürler.

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Pek önermiyoruz ama kopya içerikte olsa bir kaç kelime girmeniz faydanıza olacaktır.
Teşekkürler yanıtınız için.

Wordpress kullanıyorum. Single.php dosyama hazır text eklesem. Content den önce sürekli bu text olsa sorun çözülür mü? Sonuçta video ve resim önemli. Yazıların pek önemi kalmıyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @hakanbey,

@EmreKilic arkadaşımıza teşekkür ederek eklemek istiyorum;

Adından da anlaşılacağı üzre (İİA) İçerik İçin AdSense, sadece içerikler içindir. Fotograf albümü, ağırlıklı videolardan oluşan platformlara politakalar gereği müsaade edilmemektedir. Eğer video sunumu yapılacaksa (VİA) Video İçin AdSense ile ilerlemelisiniz. Siteniz içerikleri indexlenerek taranır ve içeriklerinize uygun reklamlar sunulur ki, içerik yoksa neyi tarayıp reklam önersin. Video yada resimleri algılamayacağından, konunuza göre reklam sunumuda yapılmayacaktır. Ne kadar zengin içerik, o kadar çok reklam gibi düşünün :)

- İçerikleriniz tamamen özgün ve benzersiz olmalıdır.
- Zengin ve değerli içeriklere yer vermelisiniz.
- Kopya yada telif hakkıyla korunan içerik yada metaryallere yer vermemelisiniz.
- İçerikleriniz herkese hitap etmelidir ve anlaşılır bir dil ile yazılmalıdır (google çeviri ile yapılmış siteler gibi olmamalıdır)
- AdSense hesabına sahip olmak için değil, değerli bir çalışma yapmak için elde edilen başarılarda, zaten başvurduğunuz anda hesaba sahip olursunuz :)

Özetle, tavsiye edilmez.

Başarılar dilerim.