Satın aldığım internet sitem ve bağlı youtube kanalı adsense banlı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ACelikaL

Üye
Üye
19 Ağu 2020
3
0
1
Merhaba değerli adsense Türkiye ailesi,

Satın aldığım kurumsal yerel haber sitesi ve bağlı olduğu adsense hesabı aşağıdaki bağlantıda belirttiğim gibi kapatıldı. Haliyle bağlı olduğu youtube kanalı da para kazanmaya kapalı durumda.

İnternet sitesi için birçok başvuru gönderdik, eşimin üzerine açtığım hesaplarla da gönderdim ancak politika ihlali dolayısıyla onaylanmadı.

Bu sorunu nasıl aşabiliriz? youtube kanalının mevcutta aboneleri ve binlerce videosu mevcut

olumlu veya olumsuz cevaplarınızı bekler iyi çalışmalar dilerim..

1.PNG

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Satın aldığım kurumsal yerel haber sitesi ve bağlı olduğu adsense hesabı aşağıdaki bağlantıda belirttiğim gibi kapatıldı. Haliyle bağlı olduğu youtube kanalı da para kazanmaya kapalı durumda.

İnternet sitesi için birçok başvuru gönderdik, eşimin üzerine açtığım hesaplarla da gönderdim ancak politika ihlali dolayısıyla onaylanmadı.

Bu sorunu nasıl aşabiliriz? youtube kanalının mevcutta aboneleri ve binlerce videosu mevcut

Ekli dosyayı görüntüle 1434

@ACelikaL Merhaba,

Politika ihlali nedeniyle durdurulan, askıya alınan hesaplarla birlikte para kazanma özelliği kapatılan youtube kanallarına ilişkin, politikalar ekibi harici hiç bir birim yada departmanlığın duruma müdahale şansı bulunmamaktadır. Siz gerekli çalışmayı yapmışsınız, itiraz göndermişsiniz ancak olumlu geri dönüş yapmamışlar. Bir çok kullanıcı bu ve benzer sorunla karşılaşmakta ancak Politikalar Ekibi nin inisiyatifi durumu değerlendirmektedir. Kimi sabotaja maruz, kimisi deneme amaçlı reklam tıklaması, kimisi yapay trafik, vpn yoluyla geçersiz etkinlikler, telif sorunları, kopya içerikler vs. vs. bu durumlar her an titizlikle Google Bot tarafından takip edilmekte ve raporlanmaktadır. İletilen raporlar doğrultusunda Politikalar Ekibi konuyu masaya yatırır ve bir karar verirler. Gelen itirazlar ciddiyetle ve titizlikle tekrar değerlendirilir ve son karar verilir. Bu durum ekosistemin korunması adına gerekli olduğundan hiç bir şekilde bir kereye mahsus affedilme yada benzer durumlar olarak değerlendirmiyorlar. Size itiraz yolları ile ilgili tavsiyelerde bulacaktım, ancak zaten gerekli işlemleri başta da değdiğim gibi yapmışsınız. Youtube için yeni bir kanal oluşturup, bir yakınınız adına yeni bir adsense hesabı (telefon numarası dahi farklı olacak şekilde) oluşturmanız doğru olur. Tüm sorumluluk yakınınıza ait olur. Siteniz (URL adresiniz) yasaklanmamışsa, kapanan hesabınıza ait tüm kodları kaldırın ve yeni (yakınınıza ait) hesabınızla başvuru gönderin.

Yaşadığınız bu duruma gerçekten çok üzüldüm.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yusuf bey umarım buralara işiniz düşer de benim açmış olduğum başlığa bakarsınız, Geçersiz etkilik raporu sundum , karşılık verildi kanalımı adsense bağlanmam istendi ama belirli adımdan öteye gidemez olduk.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf bey umarım buralara işiniz düşer de benim açmış olduğum başlığa bakarsınız, Geçersiz etkilik raporu sundum , karşılık verildi kanalımı adsense bağlanmam istendi ama belirli adımdan öteye gidemez olduk.
@Must Leisure merhaba,

Rica etsem özel ileti yoluyla iletişime geçer misiniz? Teşekkürler.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Ekli dosyayı görüntüle 1434
@ACelikaL merhaba,

Google AdSense Forum tarafına açmış olduğunuz konuya ulaşamıyorum. Linki kontrol edip tekrar bilgi verir misiniz?