Sayfa Görüntüleme Sayısı Çok Düşük

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sensnklstr

Üye
Üye
21 Kas 2019
4
2
3
Merhabalar,

Toplamda 6-7 kere ödeme almış AdSense hesabımız mevcut. Son 1 haftadır fark ettiğim bir sorun mevcut. Sayfa görüntüleme sayısı çok düşük.

Bundan dolayı da Sayfa TO %700 falan gözüküyor. Ancak dediğim gibi bir çok kez ödeme aldık. İnceleme olurken bir sorun olsaydı hesap kapanması gerekirdi değil mi?
Bu ayda bu sorun devam ediyor. Misal bugün 10 sayfa görüntülemesi sayıyor ama mesela Gösterim Sayısı 700 yazıyor. Kazanç vs hiç bir problem yok. Sadece sayfa görüntülemesi saymıyor. Fakat dediğim gibi gösterim sayısını sayıyor. Analytics verilerinde de bir problem yok.

Bu sorundan dolayı sayfa görüntülemesi sayılmadığı için misal 10 görüntülemede 30 tık olunca haliyle Sayfa TO yüksek (%700) gösteriyor.

AdSense Bize Ulaşın kısmından detaylı bir şekilde açıkladım ve telefon numaramı bıraktım inceleyip dönüş sağlasınlar diye. Umarım sorun yaşamam belki de hiç kontrol edilmedi o yüzden kapanmadı hesap. Kendi kendime hesabı kapattıracak olabilirim :)

Bu hesabım için bir risk oluşturmaz mı, neden böyle?

İyi çalışmalar.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

Toplamda 6-7 kere ödeme almış AdSense hesabımız mevcut. Son 1 haftadır fark ettiğim bir sorun mevcut. Sayfa görüntüleme sayısı çok düşük.

Bundan dolayı da Sayfa TO %700 falan gözüküyor. Ancak dediğim gibi bir çok kez ödeme aldık. İnceleme olurken bir sorun olsaydı hesap kapanması gerekirdi değil mi?
Bu ayda bu sorun devam ediyor. Misal bugün 10 sayfa görüntülemesi sayıyor ama mesela Gösterim Sayısı 700 yazıyor. Kazanç vs hiç bir problem yok. Sadece sayfa görüntülemesi saymıyor. Fakat dediğim gibi gösterim sayısını sayıyor. Analytics verilerinde de bir problem yok.

Bu sorundan dolayı sayfa görüntülemesi sayılmadığı için misal 10 görüntülemede 30 tık olunca haliyle Sayfa TO yüksek (%700) gösteriyor.

AdSense Bize Ulaşın kısmından detaylı bir şekilde açıkladım ve telefon numaramı bıraktım inceleyip dönüş sağlasınlar diye. Umarım sorun yaşamam belki de hiç kontrol edilmedi o yüzden kapanmadı hesap. Kendi kendime hesabı kapattıracak olabilirim :)

Bu hesabım için bir risk oluşturmaz mı, neden böyle?

İyi çalışmalar.

Merhaba,

'Bize Ulaşın' kısmından açıklama göndermekle doğru olanı yapmışsınız, tebrikler. Politikalar ekibi gerekli incelemeyi yapar ve iyi niyetinize istinaden hesabınıza herhangi bir şey olmaz endişelenmeyin. Aksi bir durum olursa bizler de görüşür sizin durumunuz hakkında bilgi iletiriz.

Muhtemelen geçersiz bir trafik alıyor olabilirsiniz, geçersiz trafik sayfa görüntülemesini yansıtmayabilir, ancak reklam gösteriminin düşümünü analiz sonrası düşebilir. Tabi bu durum risk anlamındadır ve siz zaten iletişime geçmişsiniz.

Kolaylıklar dilerim.

mustafabulud

Üye
Üye
26 Tem 2022
5
3
3
Konuyu Hortlatacağım fakat aynı sorun bende de var şuanda geri bildirimde bulundum .Bakalım Sonuç ne Olacak

• Beğen
Tepkiler: Manik

mustafabulud

Üye
Üye
26 Tem 2022
5
3
3
Bu kodun doğru yerleşip yerleşmediğine bir kontrol edin
******<***script async src="*****************************************ca-pub-*************************"
crossorigin="anonymous"></script>*****
Ben bunu düzelttim .