Sevgili Yöneticilerimiz

• Konbuyu başlatan Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Kusura bakmayin Kac Konudur Bu sekilde açıyorum ama anlasilir daha dogrusu bizim Anlayacagimiz Turden Cevaplar Alamıyorum Bundan dolayı özür diliyorum Ama Seslendigim Yoneticilerde Bakmiyor

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Sitenizle ilgili gerekli incelemeleri size ilettim. Umarım faydası olacaktır.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Sayın Emrekılıç
Bir sorunum var ,başlık açtım , cevap alamıyorum , başkalarının konuları altında sizlerden yardım dilenmek her ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten yardım lazım 4 aydır uğraşıyorum artık sabır taşına döndüm , gerek burada gerekse diğer adsense yardımda 10 gündür bekliyorum , sizlerden destek almadan bunu çözemem imkansız .başka gidecek yerimizde yok , çözülmeyecek sorun yok ama bakmadanda çözülemezki bu sorunlar

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Sayın Emrekılıç
Bir sorunum var ,başlık açtım , cevap alamıyorum , başkalarının konuları altında sizlerden yardım dilenmek her ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten yardım lazım 4 aydır uğraşıyorum artık sabır taşına döndüm , gerek burada gerekse diğer adsense yardımda 10 gündür bekliyorum , sizlerden destek almadan bunu çözemem imkansız .başka gidecek yerimizde yok , çözülmeyecek sorun yok ama bakmadanda çözülemezki bu sorunlar
Hangi başlık için yardımcı olmamı istersiniz?

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Gerekli yerlere yönlendirme yaptım. Yetkililer size dönüş yapacaktır.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Teşekkür ederim yapmış olduğum işlem doğrumu acaba, bundan emin olmak istedim , kanalım zaten para kazanıyordu hacker tarafından telifli video yüklenince ceza aldım , kanalı youtube ekibi yardımı ile geri aldım, 19 şubat datelif cezası bitti para kazama kısmında bir adsense ye bağladınız yazıyordu , bende hala adsense bağlıdır diye uğraşmadım ama bu mail gelince şaşırdım...
Saygılarımla...