Şimdiden İyi günler Forum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muaythaist

Üye
Üye
18 Kas 2020
18
8
3
Birçok içerik sahibi, site linkli kaynak gösterilerek içeriğini kullanmanıza izin verir.
Çünkü karşı tarafın reklamını ve backlink endeksli seosunu yapmış olursunuz.
kullanacağınız içeriğin sahibinden, yazılı olarak "sizin site linkinizi kaynak göstererek içeriklerinizi kullanabilir miyim" şeklinde sorup teyit alırsanız, en temizi olur. win-win bir sistem kurulur.
olası anlaşmazlık halinde ise yazışmanız hukuki delil teşkil eder.

ama google kopya içerik sevmez, tamamen kopya içerikler ile bir site oluşturursanız, adsense'te sıkıntı yaşayabilirsiniz, seo açısından da dezavantajlı olursunuz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kürşad Pusat

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Siteler yazıların tamamını alıp yeniden yayımlamazlar. Alıntılar yapalarlar. Kopya içerik AdSense için sorun olduğu gibi arama motorlarındaki site indexlerine de zarar verir.

Telif hakkı olan içerikleri telif hakkı sahibi uyar kaldır yöntemini kullanabilir. Kanunen ilk olarak bunu kullanmak zorunda değil. Direkt telif davası da açabilir.

Yazıyı alacaksanız içeriği özgünleştirin ve kaynağı ekleyin.

Sorumluluk Reddi: Bu, yalnızca bilgilendirme amacıyla sağlanmıştır ve hukuki tavsiyesi olarak buna güvenilmemelidir. Lütfen kendi hukuk danışmanınıza danışın.

• Beğen

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Şöyle düşünun siz saatlerce belki gunlere ugrasip bir yazi yaziyorsunuz, sonra biri onu alip direkt, belki kendince duzelterek sitesinde yayimliyor para kazaniyor veya kendini buyutuyor. Bunu ister misiniz? Şahsen istemem. İstemeyenlerin devlet yanında. Bu alenen hirsizlik degil midir?

• Beğen

Kürşad Pusat

Üye
Üye
12 Mar 2021
5
0
1
Yok kardeş ne demek Dediklerin doğru. sen benim demek istediğimi anlamadın ben şahsın şahısların yazdığı yazıları demedim Haber içerikli bir Teknoloji Yada Bilim Konulu Haberleri sitemizde kullanamazmıyız Kullandığımız zaman bir sıkıntı olurmu Ben bunu öğrenmek istedim . Yoksa şahısların yazdığı yazıları ne yapacağım.