Site devre dışı veya kullanılamıyor hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ZahirHan

Üye
Üye
7 Kas 2020
14
9
3
Arkadaşlar siz değerli forum üyelerinin tekrar yardımını rica ediyorum. Politika ihlali hatalarını düzeltip tekrar adsense e başvuru yaptım; fakat bu sefer de sitem açık olduğu halde "site devre dışı veya kullanılamıyor" hatası veriyor.
www.oceanofinfo.com

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Siteniz indexlenmemiş maalesef wordpresste ayarlardan arama motorlarının indexlemesine engel ol seçeneği aktif galiba bu sebeple indexlenmiyor içerikleriniz.

Screenshot_9.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
O konuda bir bilgim yok ne yazıkki. Yardımcı olabilir misiniz?
Destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve eklemek istiyorum. Lütfen SSL olarak sitenizi yapılandırın.
  • Siteniz tanınmış bir sertifika yetkilisinden (kendinden imzalı sertifika değil) alınmış geçerli bir SSL Sertifikasına sahip mi ve HTTP'yi HTTPS'ye yönlendiriyor mu? (Sadece HTTPS kullanıyorsanız geçerlidir.)
  • Doğru URL'yi sağladınız mı? Hatalı giriş yaptıysanız lütfen siteyi, siteler listenizden kaldırıp doğru URL'yle yeni site ekleyin.
  • Siteniz hazır ve çalışır durumda mı? Sitenizin yayında ve internet üzerinden erişilebilir olduğunu doğrulayın.
  • AdSense şifre olmaksızın sitenize erişebiliyor mu? Siteniz giriş bilgileriyle korunuyorsa, sitenize ulaşabilmemiz için geçici olarak giriş bilgilerini kaldırın. Hesabınız başarıyla etkinleştirildikten sonra, giriş bilgileriyle korunan sayfalarınızda Google reklamlarını görüntülemek amacıyla tarayıcı için giriş bilgisi oluşturabilirsiniz.
  • AdSense tarayıcısı sitenize erişebiliyor mu? robots.txt file dosyanızda tarayıcımızı engellemediğinizden emin olun.
https://oceanofinfo.com/ ile sitenize ulaşılamıyor.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ZahirHan