Site Devre Dışı veya Kullanılamıyor Hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

LosAngeles

Üye
Üye
15 Kas 2018
8
5
3
Merhaba tekrar başvurduğumda böyle bir hata aldım:

Değerli envanter: Toplama içerik
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalardagösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar bu kapsamdadır. Google'ın Web Yöneticisi Kalite Yönergeleri'nden (Manual Actions Report - Search Console Help) daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki kaynakları inceleyin:
Fakat aldığımız yazılar yurt dışı yabacı siteler olup kendi çevirimiz ve kendimizin kurguladığı yeni bir haber olarak paylaşılmaktadır.

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Merhaba tekrar başvurduğumda böyle bir hata aldım:

Değerli envanter: Toplama içerik
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalardagösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar bu kapsamdadır. Google'ın Web Yöneticisi Kalite Yönergeleri'nden (Manual Actions Report - Search Console Help) daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki kaynakları inceleyin:
Fakat aldığımız yazılar yurt dışı yabacı siteler olup kendi çevirimiz ve kendimizin kurguladığı yeni bir haber olarak paylaşılmaktadır.

Selamlar,
Paylaştığınız içerikler özgün ve kullanıcılara fayda sağlayan yazılar olması lazım. Daha özgün olmaya çalışın, bir nevi kopya diyor AdSense.

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Aynı hatayı almaktayım. 3.Kez Site devre dışı veya kullanılamıyor hatası aldım. Yardımcı olabilir misiniz ?