Site devre dışı veya kullanılamıyor Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ekrem

Üye
Üye
8 Ağu 2019
3
3
3
Arkadaşlar selam.

Yeni bir domain aldım .site uzantılı sonra da kurumsal bir sitemi klonlayıp bu domaine kurdum. Adsenseye başvuru yaptığımda 2. defadır bu hatayı alıyorum. Bu konuda hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Arkadaşlar selam.

Yeni bir domain aldım .site uzantılı sonra da kurumsal bir sitemi klonlayıp bu domaine kurdum. Adsenseye başvuru yaptığımda 2. defadır bu hatayı alıyorum. Bu konuda hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

@Ekrem Selam,

Sitenizi klonlayıp bu domaine ne zaman kurdunuz? Ayrıca önceki siteniz yayında mı? Ayrıca iletmiş olduğunuz URL adresinizi kontrol edebilmemiz için URL adresinize de ihtiyacımız var, PM ile iletebilir misiniz?

Ekrem

Üye
Üye
8 Ağu 2019
3
3
3
Selam @Yusuf ERGİŞİ hocam. Sanırım 5 gün önce kurdum. Site yayında değildi yeni domain alıp klonladım. WM Tools'a ekleyebildim sitemi ancak adsense başvurusunda böyle bir sorun yaşadım. Site adresini size pm attım.

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
Selam @Yusuf ERGİŞİ hocam. Sanırım 5 gün önce kurdum. Site yayında değildi yeni domain alıp klonladım. WM Tools'a ekleyebildim sitemi ancak adsense başvurusunda böyle bir sorun yaşadım. Site adresini size pm attım.

Merhaba,

Bende müsadenizle ekleme yapmak istiyorum. Henüz oluşturulmuş alan adlarında bu tür durumlarla karşılaşmak mümkün. Bu nedenle yeni URL adreslerinin yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor. Şu an ilgili uyarı ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan, sitenizin 2 ayını doldurmasını beklerken, güncel kalmaya, özgün içerikler girmeye ve organik trafik durumunuzu iyi hale getirmeye özen gösterin.

İyi şanslar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

Bende müsadenizle ekleme yapmak istiyorum. Henüz oluşturulmuş alan adlarında bu tür durumlarla karşılaşmak mümkün. Bu nedenle yeni URL adreslerinin yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor. Şu an ilgili uyarı ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan, sitenizin 2 ayını doldurmasını beklerken, güncel kalmaya, özgün içerikler girmeye ve organik trafik durumunuzu iyi hale getirmeye özen gösterin.

İyi şanslar

@Ekrem tekrar Merhaba :)

@gugilabla ya katılıyorum, iletmiş olduğu değerli bilgiler için de çok teşekkür ediyorum. Sitenizi inceledim, açılır menüler reklam yerleşimi politikalarına ters düşen bir durumdur. Onları devre dışı bırakmanızı ve URL yaşının 2 ayını doldurmadan işlem yapmamanızı öneriyorum.

İyi dileklerimle