Site eklemede politika ihlali sorunu

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

ufukp

Üye
Üye
16 May 2019
3
3
3
Merhaba arkadaşlar,

Sorunumu kısaca özetleyeyim; Elimde almış olduğum krediler.net domainin 2-3 ay önce wordpress kurup tamamen özgün yazılar yazmaya başladım. Temasından logosuna kadar her şey benzersiz olarak yapıldı.

Adsense panelinde Siteler bölümünden başvuru yaptım. Fakat her seferinde politika ihlali diye bir uyarı geliyordu. Daha sonra Adsense Domain Ban Kaldırma Bir Kaç Adım İle ( AdsenseTürkiye Özel ) buradaki formu doldurdum. Birkaç gün sonra sitemin incelendiğini ve adsenseye hazır hale geldiği mailini aldım. Buraya kadar bir sorun yoktu.

Fakat adsense reklamlarını yerleştirdiğimde bağlantı birimi reklamı hiç çıkmıyor, diğer reklamlar arada çıkıyor (mobilde hiç çıkmıyor) olarak göründü.Çıkan reklamlar alakasız reklamlardı. Yaklaşık 1 hafta kadar bekledim, sonrasında bir hata yapıp siteler bölümünden domaini silerek tekrar ekledim malesef.

Yaklaşık olarak 1 haftadır tekrar tekrar denememe rağmen her seferinde politika ihlali uyarısı alıyorum. Açıkçası ne olduğunuda anlamadım.
Bu durumun domainin geçmişinden gelen bir durum olduğunu düşünmeye başladım. 1-2 defa yine üstteki linkte olan formu doldurup gönderdim fakat bir cevap alamadım.

Bu konuda fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense Politikasını okuyup gerekli işlemleri yaptınız mı?

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Eki

ufukp

Üye
Üye
16 May 2019
3
3
3
Evet sitede politikalara uymayan bir durum yok.
Ayrıca ilk mesajda belirttiğim gibi David adlı bir çalışandan sitemin incelendiğini ve hazır olduğu mailinide almıştım.
Siteler kısmında da onaylı olarak görünüyordu. Doğru düzgün reklam çıkmayınca silip tekrar eklemeyi denedim malesef.

Şimdi de yine aynı uyarıyı alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ