Merhaba sitem 1 aylık bir kere adsense başvurdum red aldım ikinciye başvurdum geçen hafta persembe günü hala incelemede site
www.Vilyy.com sizce onay alır mi ve sitenin 2 aylık olması gerektiğini yeni öğrendim iki kez başvurmam da bir sıkıntı olur mu
Merhaba
@Vilyy ,
Siteniz henüz oluşturulmuş olduğundan (iki ayını doldurmamış siteler için öyle diyorum) indexlenmemiş ve trafik almamış olduğunu görüyorum. Bahse konu süreyi doldurmadan göndereceğiniz her başvuru red cevabı ile sonuçlanacaktır.
Biraz sabırla;
Sitenizde Yayınlamış olduğunuz resim içerikli metinleri, resim olarak değil metin olarak eklemeniz içerik olarak kabul edilebilir. Şu an sitenizde içerik göremiyorum, zira google bot da aynı şeyi söyleyecektir.
İyi bir seo çalışması yaparak, makale ekleyerek yada bahsettiğim resim yapısında olan metinleri yazıya dönüştürmeniz durumu değiştirebilir.
Sabırla çalışmalara hız vermeniz, sürdürülebilir yapıda olduğunu bahse konu 2 aylık sürede kanıtlamanız, iyi bir organik trafik elde etmeniz temennisiyle, kolaylıklar dilerim.