Site onay alır mı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Vilyy

Üye
Üye
18 Nis 2020
2
2
3
Merhaba sitem 1 aylık bir kere adsense başvurdum red aldım ikinciye başvurdum geçen hafta persembe günü hala incelemede site sizce onay alır mi ve sitenin 2 aylık olması gerektiğini yeni öğrendim iki kez başvurmam da bir sıkıntı olur mu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba sitem 1 aylık bir kere adsense başvurdum red aldım ikinciye başvurdum geçen hafta persembe günü hala incelemede site www.Vilyy.com sizce onay alır mi ve sitenin 2 aylık olması gerektiğini yeni öğrendim iki kez başvurmam da bir sıkıntı olur mu

Merhaba @Vilyy ,

Siteniz henüz oluşturulmuş olduğundan (iki ayını doldurmamış siteler için öyle diyorum) indexlenmemiş ve trafik almamış olduğunu görüyorum. Bahse konu süreyi doldurmadan göndereceğiniz her başvuru red cevabı ile sonuçlanacaktır.

Biraz sabırla;

Sitenizde Yayınlamış olduğunuz resim içerikli metinleri, resim olarak değil metin olarak eklemeniz içerik olarak kabul edilebilir. Şu an sitenizde içerik göremiyorum, zira google bot da aynı şeyi söyleyecektir.

İyi bir seo çalışması yaparak, makale ekleyerek yada bahsettiğim resim yapısında olan metinleri yazıya dönüştürmeniz durumu değiştirebilir.

Sabırla çalışmalara hız vermeniz, sürdürülebilir yapıda olduğunu bahse konu 2 aylık sürede kanıtlamanız, iyi bir organik trafik elde etmeniz temennisiyle, kolaylıklar dilerim.

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhabalar Birde Web Sitenizde envanter içerik yok hatası alabilirsiniz
envanter içerik yok demek ;
sitenize biraz zaman tanımalı, en az 2 aylık olması için sabretmeli ve özgün içerik sayınızı da arttırmalısınız. İhtiyacınız olan biraz zaman ve daha fazla içerik sayısı.

Diğer yandan, bir konunuza girip kopya kontrolünde bulundum kopya olarak içerik üretecek olursanız bu kez de toplama içerik hatası ile karşılaşacağınızı hatırlatmak isterim. O nedenle özgün içerik ürettiğinizden emin olun.