Site satildi adsense degise bilir mi?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

elgun606

Üye
Üye
3 Şub 2020
16
6
3
Merhaba iyi gunler, ben kendi sitemin adsense pinini alamadim ve kisisel dogrulama da olmuyor.sitemi birine sattim digelim ki, peki sattigim kisi kendi adsensi ile bu siteye tekrar pin isteme hakkina sahip mi?site ban yer mi?

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Politika İhlalleri nedeniyle AdSense tarafından o site banlanmadığı sürece sorun olmayacaktır.
PIN istediğinizde 4 hafta içinde gelmesini bekleyin.
Tekrar PIN istemeden önce 4 hafta geçmesi gerekir yoksa PIN gelme süresi uzayacaktır.
Eğer PIN hiç gelmiyorsa en yakın PTT'ye giderek o kişi adına ve o adrese PIN gelip gelmediğini sorun mutlaka gelmiş olabilir.

Saygılarımla,
Sezgin

elgun606

Üye
Üye
3 Şub 2020
16
6
3
Teshekkurler, peki ama bende artik pin gonderme hakkim bile kalmadi.4 cu pini 29 aralikta gonderdim.simdi manuel dogrulama linki de silindi zaten,o yuzden diyorum belki siteyi baska adsense hesabinda tekrar acip pin istiye bilir miyim?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba iyi gunler, ben kendi sitemin adsense pinini alamadim ve kisisel dogrulama da olmuyor.sitemi birine sattim digelim ki, peki sattigim kisi kendi adsensi ile bu siteye tekrar pin isteme hakkina sahip mi?site ban yer mi?

Merhaba,

Sitenizin satılıp satılmadığını AdSense Google Bot bilemez. Şöyle düşünün, mevcut adsense hesabınızın sitelerim sekmesinden sattığınız siteyi kaldırdığınızı başka bir site eklediğinizi ve inceleme sürecinin başladığını düşünün. Yada bunun tam tersini :) Yani herhangi bir sorun olmaz. Her halukarda sitenizi alan kullanıcı, kendi adsense hesabının sitelerim sekmesinden sattığınız siteyi ekleyerek inceleme sürecine girecektir.

Kolaylıklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sezgin GÜLER