Site ve Domaini satın aldım

• Konbuyu başlatan Üye silindi 2742
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 2742

Misafir
En mantıklısı, temiz bir sayfa açarak, güzel bir URL adresi ile daha güzel işler çıkarırsınız, Her adımında destek oluruz.
Yeni domainde kararlıyım ama içerdeki yazıları kullanmak istiyorum o yüzden o nun için çözüm arayışı içindeyim, yani bir çoğunu iptal edicem son 500 içeriği alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hal böyle olunca domain kara listede olmuyor sadece google tarafında reklama tıklama olduğu için sorun çıkıyor :)
Başka açıklaması yok :) çünkü sitenin adsense özelliklerini karşıladığı açık ve net fakat domainde daha önce reklam tıklaması olduğu için bana politikalarda ilk madde olarak çift tıklamayı gözüme sokuyor :) buradaki sonuçta domain banı yemek ama adsense tarafında ban yemiş, arama sonuçlarında ve trafikte sorun yok hatta organik trafik bile artış gösteriyor.
Evet katılıyorum, birincisi geçersiz etkinlik nedeniyle işaretlenmiş olması, ikincisi farklı reklamveren şirketlerin reklamları içeriklerin tamamını kapatmış olması, açılır menüler vs vs. bunların hepsi olumsuzluk içeren kriterlerdir.

• Beğen
Tepkiler: Üye silindi 2742

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yeni domainde kararlıyım ama içerdeki yazıları kullanmak istiyorum o yüzden o nun için çözüm arayışı içindeyim, yani bir çoğunu iptal edicem son 500 içeriği alırım :)
Şimdiden başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: Üye silindi 2742

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,

Tüm her şeyden önce çözmen gereken sorun kopya hesap sorunun. AdSense panelinde ret sebebi kısmında Birden fazla hesabın olduğu yazıyor. Kopya hesaplarını kapatmadan AdSense yayıncısı olamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...