sitede ban gözükmüyor ama reklamlar yayınlamıyor sorun nedir ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

turgaygok

Üye
Üye
10 Nis 2018
1
0
0
arkadaşlar
sitem : www.evdeysem.com bir ban gözükmüyor tools'larda ama reklamlar yayınlanmıyor. Herhangi bir ihlal bildirimi ve uyarı olmadı. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

Öncelikle bize ulaştığınız için teşekkürler,

Sitenizi incelediğimde Türkçe karakter sorunu yaşadığınızı görüyorum. Bu düzeltmeyi yaptıktan sonra farklı reklamveren şirketlere ait kodları arındırmadığınız sürece reklamlarınıza kavuşamazsınız. Sadece şimdilik google adsense reklam birimlerine ait reklam kodlarını eklemenizi öneriyorum.
Ayrıca:
Daha evvel ilk başvuru yaparak onay almış mıydınız? Reklam sunumunuz var mıydı? Eğer hiç reklam yayınlanmamış ve bu ilk başvurunuz ise otomatik reklam kodunuzu reklam göstermek istediğiniz her sayfanın <head> etiketi arasına ekleyin. Gerekirse bu ekleme işleminden sonra bizi bilgilendirin gerekli kontrolleri URL adresiniz (siteniz) üzerinde yapalım.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Cihat Özgen

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba Turgay.

Wordpress sitenizde türkçe karakter sorununu gidermek için
wp-config.php dosyasında aşağıdaki satırları eklemeniz veya ilgili satırları aşağıdaki gibi düzenlemeniz durumunda Türkçe karakter hatasından kurtulabilirsiniz.

Kod:
/** Yaratılacak tablolar için veritabanı karakter seti. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');

/** Veritabanı karşılaştırma tipi. Herhangi bir şüpheniz varsa bu değeri değiştirmeyin. */
define('DB_COLLATE', 'utf8_general_ci');

İşlemleri yaparakta sitenizde sorunları çöze bilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ