Sitede reklamların görüntülenmemesi Hk.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Segate

Üye
Üye
27 Tem 2018
3
2
3
Bursa
www.ayir.net
Merhaba,

21 Temmuz'da ayir.net alan adını kaydederek daha önceden planladığımız dekorasyon, mobilya bilgisi, temizlik önerileri konulu içerik sitemizi hayata geçirmek istedik. Blogger'da barındırılan sitemize içerikleri günlük bir şekilde eklerken beklediğimiz ziyaretçi kitlesine ve kalitesine ulaştığımızda adsense ile alakalı sohbet ederken blogger panelinden Adsense reklamlarını denemek için aktif ettim fakat görüntülenmedi. Alan adının archive.org kayıtlarına baktığımda 4-5 sene önce sakıncalı içerikler yüklenmiş sonrasında domain bir kaç sefer kayıt edilmiş ve düşmüş. Bahsi geçen dönemde manuel işlem uygulandıysa dahi benim adsense panelimde görüntülenmiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Segate

Üye
Üye
27 Tem 2018
3
2
3
Bursa
www.ayir.net
Bugün gelen mail ise;

Kayıtlarımız, program politikalarımızla ilgili bir veya daha fazla ihlalden dolayı https://www.ayir.net adresine reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını gösteriyor. Daha ayrıntılı bilgi için AdSense hesabınızın Politika ihlalleri bölümüne bakın.
Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra, doğrudan politika uzmanlarımıza bir itiraz formu gönderin.
İtiraz formu gönderemiyorsanız, bu sitenin AdSense programına katılımını şu anda yeniden değerlendiremeyiz. Sahip olduğunuz başka siteler varsa bu sitelerden politikalarımıza uygun olanlara reklam kodu yerleştirebilirsiniz.

Politika ihlalleri linki ana sayfaya gidiyor, itiraz formu ise yeni rapor bölümüne. Politika merkezini kendim ziyaret ettiğimde ise "Harika, böyle devam edin Sayfanızda politika ihlali yok" notu var. Nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @Segate,

Adsense için kullandığınız eposta adresinizi ve yayıncı kimlik numaranızı ve aynı zamanda URL adresinizi bize iletir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Segate