Sitelerinizden 1'i veya birden fazlası en az 4 aydır hiç reklam göstermedi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba, Adsense'den bildirim gelmiş. Şu şekilde:
Sitelerinizden 1'i veya birden fazlası en az 4 aydır hiç reklam göstermedi. Bu siteler pasif kalmaya devam ederse yeniden incelenmeleri gerekecektir. Bu, yalnızca İçerik için AdSense'te geçerlidir.
Bu siteler en az 4 aydır reklam göstermiyor. Etkin hale gelmezlerse yeniden incelenmeleri gerekecek. Bu, yalnızca İçerik için AdSense'te geçerlidir.
...blogspot.com.bg
.....blogspot.com.cy
.....blogspot.com.tr
......blogspot.com.de

Şimdi bu belirtilen sitemin uzantıları nasıl pasif ve reklam yayımlanmıyor pek anlamadım. Ben böyle bir şeyi tercih etmedim.
Ve düzeltmem için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Konuyla alakalı değil; ancak uzun zamandır kazançlarınız risk altında uyarısı panelde duruyor.

Son düzenleme:

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Blogger altyapısını mı kullanıyorsunuz?
Eğer ads.txt dosyası oluşturduysanız ve eklediyseniz sorun olmayacaktır.
Bu durum genellikle Adsense'den kaynaklanmaktadır.
Yine de dilerseniz AdSense Topluluk adresinden yardım alabilirsiniz. Diğer ekiplerimiz yaşadığınız sorununuzu gerekli birimlerle ulaştıracaktır.
Ads.txt kılavuzu

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,

Blogger altyapısını mı kullanıyorsunuz?
Eğer ads.txt dosyası oluşturduysanız ve eklediyseniz sorun olmayacaktır.
Bu durum genellikle Adsense'den kaynaklanmaktadır.
Yine de dilerseniz AdSense Topluluk adresinden yardım alabilirsiniz. Diğer ekiplerimiz yaşadığınız sorununuzu gerekli birimlerle ulaştıracaktır.
Ads.txt kılavuzu

Saygılarımla,
Sezgin
Evet blogger alt yapısını kullanıyorum. Ads.txt uyarısı üçüncü kez geldi. Uzun zamandır da öyle duruyor.
Şu an beni endişelendiren konu Adsense reklamların birkaç site uzantısında 4 aydır yayımlanmadığı söylenir ve tekrar incelemeye alınacakmış. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Burada yazdığım başlığı yardım forumda da açmıştım. Ads.txt için de mi bir başlık açmalıyım?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba, Adsense'den bildirim gelmiş. Şu şekilde:
Sitelerinizden 1'i veya birden fazlası en az 4 aydır hiç reklam göstermedi. Bu siteler pasif kalmaya devam ederse yeniden incelenmeleri gerekecektir. Bu, yalnızca İçerik için AdSense'te geçerlidir.
Bu siteler en az 4 aydır reklam göstermiyor. Etkin hale gelmezlerse yeniden incelenmeleri gerekecek. Bu, yalnızca İçerik için AdSense'te geçerlidir.
abcd.blogspot.com.bg
abcd.blogspot.com.cy
abcd.blogspot.com.tr
abcd.blogspot.com.de

Şimdi bu belirtilen sitemin uzantıları nasıl pasif ve reklam yayımlanmıyor pek anlamadım. Ben böyle bir şeyi tercih etmedim.
Ve düzeltmem için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Konuyla alakalı değil; ancak uzun zamandır kazançlarınız risk altında uyarısı panelde duruyor.

Merhaba,

Bahse konu URL adresleri size ait siteler mi? Bu isimlerde siteleriniz var mı?

Kazançlarınız risk altında uyarısı, ads.txt ile ilgilidir. Lütfen ads.txt dosyanızın içeriğinin doğruluğunu kontrol edin ve sitenizin root klasörüne ads.txt dosyasını ekleyin.

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,

Bahse konu URL adresleri size ait siteler mi? Bu isimlerde siteleriniz var mı?

Kazançlarınız risk altında uyarısı, ads.txt ile ilgilidir. Lütfen ads.txt dosyanızın içeriğinin doğruluğunu kontrol edin ve sitenizin root klasörüne ads.txt dosyasını ekleyin.
Yusuf Bey merhaba,
Yukarıda belirttiğim url adresini örnek olarak yazmıştım.
Benim blog ismim değil.
Ads.txt uyarısı aldığım bu üçüncü aslında. Her uyarıdan sonra belli süre sonra gidiyordu. Bu üçüncüsü de
kendiliğinden gider diye düşünmüştüm. Hala duruyor.
Ads.txt dosyasını önceden eklemiştim. Kontrol edip tekrar güncelledim.

Son düzenleme:

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Şöyle söylemek istiyorum.
Paylaşmış olduğunuz siteleri incelediğimde dediğiniz gibi pasif olduğunu görüyorum.
Bu durum karşısında uyarının gidip gelmesi normal sitenizi yenilemeniz gerekir.
Tekrar uyarı verirse daha önce bana yardımcı olan yöneticimiz @Yusuf ERGİŞİ yardımcı olacaktır. :)

Saygılarımla,
Sezgin

Son düzenleme:
  • Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,

Şöyle söylemek istiyorum.
Paylaşmış olduğunuz siteleri incelediğimde dediğiniz gibi pasif olduğunu görüyorum.
Bu durum karşısında uyarının girip gelmesi normal sitenizi yenilemeniz gerekir.
Tekrar uyarı verirse daha önce bana yardımcı olan yöneticimiz @Yusuf ERGİŞİ yardımcı olacaktır. :)

Saygılarımla,
Sezgin

Verdiğim site isimleri örnekti. Bloğumun ismi abcd değil. Bloğumun ismini paylaşmamıştım. Yaptığım hatayı şimdi fark ettim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ