Sitem Politika İhlali Gerekçesiyle Onaylanmıyor

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Yazidan fazla görsel kullanimi,ya da sayfa duzeninin google politikalarina uygun olmamasi durumunda bu durumlar olusabiliyor,okudugum politikalara göre cevaplandiriyorum yetkili biri yakin zamanda yardimci olacaktir.

yigit

Üye
Üye
25 Tem 2018
15
6
3
Yazidan fazla görsel kullanimi,ya da sayfa duzeninin google politikalarina uygun olmamasi durumunda bu durumlar olusabiliyor,okudugum politikalara göre cevaplandiriyorum yetkili biri yakin zamanda yardimci olacaktir.
Resim kullanımı çok değil bende. Sayfa düzeninde de bir sorun görünmüyor gibi. 3 kere de tema değiştirdim yine de onay alamadım. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar,
  • En başında sitenizin head tagları arasında (<head></head>) Adsense kodları bulunmamakta. Adsense botları bu kod olmazsa sitenizi okuyamayacaktır. Adsense sitenizi doğrulamak için bu kodu eklemenizi istiyor ancak onay alana kadar kaldırmamanız gerekiyor.)
  • Sitenize "Hakkımızda" sayfası ekleyip uygun bir yere yerleştirin.
  • Yazı içerisine çok fazla reklam kodu eklemişsiniz, 1-2 tane eklemeniz daha uygun olacaktır şu anlık.
Bunların dışında Adsense için bir sorun göremedim. Eğer red gelirse bir daha incelerim.

Ayrıca Adsense ile alakalı olmasa da bildireyim, sitemap çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: yigit

yigit

Üye
Üye
25 Tem 2018
15
6
3
Merhabalar,
  • En başında sitenizin head tagları arasında (<head></head>) Adsense kodları bulunmamakta. Adsense botları bu kod olmazsa sitenizi okuyamayacaktır. Adsense sitenizi doğrulamak için bu kodu eklemenizi istiyor ancak onay alana kadar kaldırmamanız gerekiyor.)
  • Sitenize "Hakkımızda" sayfası ekleyip uygun bir yere yerleştirin.
  • Yazı içerisine çok fazla reklam kodu eklemişsiniz, 1-2 tane eklemeniz daha uygun olacaktır şu anlık.
Bunların dışında Adsense için bir sorun göremedim. Eğer red gelirse bir daha incelerim.

Ayrıca Adsense ile alakalı olmasa da bildireyim, sitemap çalışmıyor.
Çok teşekkür ederim. Sayfa içinde zaten 2 adet reklam var. Sizde mi çok göründü anlamadım. Ayrıca (<head></head>) arasına reklam kodu eklemiştim ama reddedilmişti. Sitemap de çalışıyor bende.