Sitem'de Politika İhlali Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

fr3d

Üye
Üye
14 Haz 2019
29
6
8
Herkese merhaba öncelikle.

Adsenseden 2 defadır red aldım www.wolfex.tk adlı sitem için.
Bazıları bana domain ile alakalı dedi ama ingilizce.tk veyahutta örnek birçok site var bu siteler peki nasıl adsenseden onay alabiliyor ?

,

Gördüğünüz gibi Blogger'da Kazançlar sekmem böyle ama bu sekme reklam onayı almış olanlarda gelir diye biliyorum belkide yanılıyorumdur.

Ama Adsense sayfamda ise Sitemin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen politika ihlali bulunduğu yazıyor

Sitemi Blogger.com ile kurdum ve ücretsiz domain olan .tk'ya bağladım.

Sizlere zahmet bilgili arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz , neden böyle bir hata aldığım konusunda hayla şaşkın ve bi okadarda bilgisizim :/
Adsense neden red ettiğini direkt olarak yazsaydı inanın böyle bir konu açıp zamanınızı tüketmezdim.

İyi günler ve forumlar dilerim.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Merhabalar , konu için destek ekipleri yardimci olacaktir . Iyi gunler dilerim

• Beğen
Tepkiler: fr3d

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selamlar,

Konularınız da kelime oranı çok düşük, kelime oranınızı arttırın. Kopyala yapıştır yapmayın. Bunları düzelttikten sonra yeniden başvurunuz.

• Beğen
Tepkiler: fr3d

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Arkadaşlarıma teşekkür edip ekleme yapmak istiyorum.

Blogger Panelinizdeki Kazançlar sekmesi belli bir zaman sonra aktif hale gelir ve siz AdSense hesabınız ile bağladığınızda blogger Panelinizdeki Kazançlar sekmesi o hali alır. Başvurunuz kabul edilse de edilmesede. @CetinbasCihat dediği gibi içeriklerinizi özgünleştirin kopyala yapıştır yapmayın. Sitenizi incelediğimde Türkçe İngilizce bir arada kullanılmış. Bu bir politika sorunu değildir fakat kullanıcılar açısından sorun olur. Hangi dile hitap etmek istiyorsanız tüm siteyi o dile çevirmenizi öneriyorum.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat