Sitemde reklam cıkmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muglas

Üye
Üye
26 May 2019
23
2
3
Hocam tek sayfa siteniz var. Ne makale var nede özgün içerik bir tek paneliniz var . Google bu paneller için güncelleme getirdi aslında . Sosyal medya vb gibi . Ondan gösterilmiyor olabilir fikrim .
bu sekılde 10 tane sıte var ve hepsınde suan reklam var bende boyle bır sıstem kulanıyorum aynı sc hatta

muglas

Üye
Üye
26 May 2019
23
2
3
Hocam tek sayfa siteniz var. Ne makale var nede özgün içerik bir tek paneliniz var . Google bu paneller için güncelleme getirdi aslında . Sosyal medya vb gibi . Ondan gösterilmiyor olabilir fikrim .
brust.club benımde bakarmısın

B

Batuhan Aksoy

Misafir
ve bende adensede 3 tane domaın var hıc bırınde reklam yok 2 kulanılıyordu domaınlerın 1 kulanılmıyordu sımdı hıc bırınde cıkmıyor

Normalde bu tür paneller için geldi güncelleme çünkü reklamverenleri koruma altına almak için ve reklam modellerini güncellemek için yapılan bir çalışmaydı . 10 tane sitenizde reklam gösteriliyorsa bana verdiğiniz linkte neden reklam gösterilmiyor ? 10 domain var demiştiniz 10 domainden kaç tanesi aynı altyapıda ve kaç tanesi gitti. Bilgilendirirseniz incelerim sizede daha iyi bir şekilde yardımcı olmuş olurum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Yeni onay aldığınız sitede reklamlar çıkmayabilir, trafik kalitenizi botların anlamasına zaman gösterin. İki konu girip reklam çıkmasını beklemeyin. Trafik kalitesi önemli.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ