Sitemde reklam cıkmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muglas

Üye
Üye
26 May 2019
23
2
3
Normalde bu tür paneller için geldi güncelleme çünkü reklamverenleri koruma altına almak için ve reklam modellerini güncellemek için yapılan bir çalışmaydı . 10 tane sitenizde reklam gösteriliyorsa bana verdiğiniz linkte neden reklam gösterilmiyor ? 10 domain var demiştiniz 10 domainden kaç tanesi aynı altyapıda ve kaç tanesi gitti. Bilgilendirirseniz incelerim sizede daha iyi bir şekilde yardımcı olmuş olurum.
3domaın vardı 1 taneseı oyun sekılınde 1 tanesı blog gıbı 1 bostu

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,

Sistem yeni olduğu için sorunlar yaşanabilir. En kısa sürede reklam gösteriminiz başlayacaktır. Gönderilen ekran görüntüsünde herhangi bir zaman sınırlaması yok değil mi? Eğer 48 içinde sorununuz çözülmez ise ve organik trafiğiniz hala ilk sıradaysa bunu bize bildirin. Gerekli birime yönlendirme sağlayalım.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

muglas

Üye
Üye
26 May 2019
23
2
3
Merhaba Arkadaşlar,

Sistem yeni olduğu için sorunlar yaşanabilir. En kısa sürede reklam gösteriminiz başlayacaktır. Gönderilen ekran görüntüsünde herhangi bir zaman sınırlaması yok değil mi? Eğer 48 içinde sorununuz çözülmez ise ve organik trafiğiniz hala ilk sıradaysa bunu bize bildirin. Gerekli birime yönlendirme sağlayalım.

Saygılarımla,
Doğukan
4 gundur yok ve hıtım 1 sırada

muglas

Üye
Üye
26 May 2019
23
2
3
Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla,
Doğukan
Suan Sıralama
1560979272180.png

pusat

Üye
Üye
20 Haz 2019
19
10
3
aaaaa.png
bende de durum aynı organik hitim uzun zamandır 1.sırada herhangi bir ihlalim yok 11 12 gündür reklam yok ara ara geliyor.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba

Yeni bir adsense hesabı almanız hiç birşeyi değiştirmez. Sitenizin organik hiti olmadığı sürece reklam gösteriminiz. Duracaktır.
Kesinlikle organic search ön planda olmalı

pusat

Üye
Üye
20 Haz 2019
19
10
3
Merhaba

Yeni bir adsense hesabı almanız hiç birşeyi değiştirmez. Sitenizin organik hiti olmadığı sürece reklam gösteriminiz. Duracaktır.
Kesinlikle organic search ön planda olmalı
ben resim attım sayın yönetici organik hitim uzun zamandır 1.sırada sonuc reklam yok hala

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
ben resim attım sayın yönetici organik hitim uzun zamandır 1.sırada sonuc reklam yok hala

Merhaba,

48 saat içinde reklamlar gösterilmezse bize bildirin bizde gerekli birim ile iletişime geçelim.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ