Sitemde reklam cıkmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
11 gündr reklam yok organık 1.sırada olalı 5 6 gun oldu yanı 48 saati bikaç sefer bekledım acıkcası
Merhaba,

O zaman yayıncı numaranız ile e-posta adresinizi bizimle paylaşır mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul

pusat

Üye
Üye
20 Haz 2019
19
10
3
bu 3.gun adsense gumus uzmanı 3 gündür yanıt beklıyor ben 16 gündür reklam beklıyorum google bu sekılde değer verdiğimiz adsense uzmanlarını zor durumda bırakıyor bizler için uğraşan adsense uzmanlarına küfür edenleri bile gördüm forum sayfalarında bu işin tek çaresinin beklemek olduğuna ınanıyorum artık

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
bendede 5-6 gundur gelmedı sıralama 1 sırada
Merhaba,

PM yolu ile bana Yayıncı numaranızı AdSense E-Posta Adresinizi ve internet sitenizin linkinizi atabilir misiniz?

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: muglas

pusat

Üye
Üye
20 Haz 2019
19
10
3
atmıştım 3 gundur cevap bekledım 15 gun once herkese atılan trafık kaynakları ıle ılgılı otomatık mesaj cevap olarak gonderdınız:)

msidergi

Üye
Üye
31 May 2019
11
3
3
İzmir
msidergi.com
30 Hazirna itibari ile reklam gösterimlerin başlamıştı ancak bugün itibari ile yine durdu gösterimler. Bunun sebebi nedir böyle bi açık bi kapalı mı olaca? Denetleme dedik geçtik dedik yine durduruldu. Ne mail var ne bildirim var ne uyarı var, politika ihlalide yok trafik organik zaten neden böyle mehter takımı gibi?

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

@pusat sizin sorununuz çözüldü. PM ile de 1 ay önce bilgi verilidi. Lütfen konuların altına yanlış bilgiler vermeyin.

@msidergi Trafik kaynaklarınızın ekran görüntüsünü bizimle paylaşır mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan