Sitemi adsense onaylamiyor neden?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

worldhelptime

Üye
Üye
2 Mar 2022
2
2
1
merhabalar, worldhelptime.com isimli sitemi google adsenseye gonderiyorum ancak surekli olarak ayni nedenden dolayi onaylamiyorlar, ozgun icerik yeterli degil diyorlar, sitemde 5 ana kategori uzerinden hergun kategori bazinda 2 yeni icerik ve her icerikte min.2 resim ve 5 er adet meta etiket kopyala yapistir yapmadan, alinti olmayan kendim el ile yazarak ozgun icerik giriyorum, sitem 2 yil 3 aylik domain e sahip, gunluk ortalama 2k organik trafik hacmine sahip, tum bunlara ragmen bir turlu onay alamiyorum,
konu hakkinda bilgisi olan yardimci olabilirmi?

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
merhabalar, worldhelptime.com isimli sitemi google adsenseye gonderiyorum ancak surekli olarak ayni nedenden dolayi onaylamiyorlar, ozgun icerik yeterli degil diyorlar, sitemde 5 ana kategori uzerinden hergun kategori bazinda 2 yeni icerik ve her icerikte min.2 resim ve 5 er adet meta etiket kopyala yapistir yapmadan, alinti olmayan kendim el ile yazarak ozgun icerik giriyorum, sitem 2 yil 3 aylik domain e sahip, gunluk ortalama 2k organik trafik hacmine sahip, tum bunlara ragmen bir turlu onay alamiyorum,
konu hakkinda bilgisi olan yardimci olabilirmi?
Selam,

Sitenize giriş yaptığımda içerikten çok, kullanıcı adı ve şifre ile karşılama yapan bir sayfa ile karşılaşıyorum. İçeriklere üye olduktan sonra mı erişim sağlanıyor?

Eğer öyle ise, Google Bot'a (Adsense tarayıcısı) yani Robot'a gerekli izinleri verdiniz mi? Robot sitenizi tarayamaz ise, gördüğü kadarını rapor eder. Beni robot olarak düşünürsek, ilk yazdığım paragraf geçerlidir.

Robot'a gerekli izinleri verin, tekrar tarama için gönderin (Google search console - URL adresinizi gönderin) ve organik trafiğinizi kontrol edin. Google Analytics üzerinden kontrol etmeniz gereken yer 'Edinme' ve akabinde 'Tüm Trafik' olmalıdır. Organik arama diğer tüm trafik kaynaklarından fazla değilse, yine sorun yaşarsınız.

İyi günler.