Sitemi Kontrol Edebilirmisiniz?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Felix

Üye
Üye
12 Ara 2020
9
4
3
Adsense başvurum için gerekli düzenlemeleri yaptım
sitemi inceleyebilirmisiniz eksiklerim hakkında teşekkürler.
iauzefsosyoloji.blogspot.com

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
İletişim formunu kenar çubuğunda bileşen olarak değil de sayfa olarak yapsanız daha iyi olur gibi. Onun haricinde organik trafik çekmeniz lazım, trafik mühim. Bunlardan daha mühim olan da başka sitelerdeki içeriği almak (Kanunen suçtur, telif sahibi ihbar ederse yüklüce tazminat veya hapis cezası verilebilir) yerine kendi içeriğinizi oluşturmalısınız.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense başvurum için gerekli düzenlemeleri yaptım
sitemi inceleyebilirmisiniz eksiklerim hakkında teşekkürler.
iauzefsosyoloji.blogspot.com
Merhaba,

Blogunuz için AdSense e ilk kez başvuruyorsunuz değil mi? Bir youtube kanalınız ve o kanala bağlı bir adsense hesabınız varsa, blogunuz için kullanamazsınız. Hesap yükseltmesi yaptıktan sonra kullanabilirsiniz. Hesap yükseltmesinden kasıt ise site.com gibi bir URL adresi üzerinden başvuru göndermektir. Bu bilgiden sonra:

Projenizi tebrik ederim ancak, site.blogspot.com gibi URL adreslerinin adsense e başvurması için en az altı ayını doldurmuş olması, yine en az 50-60 tamamen özgün ve benzersiz makalelerin olması, bahse konu süre boyunca ve başvuru esnasında sürdürülebilirliğinin kanıtlanmış olması için güncel olunması, Kullanıcıların aradığını rahatlıkla bulabilecekleri bir tasarıma sahip olmanız, trafiğin asıl ağırlığını sosyal medya değil de, arama motorlarından (orangik trafik) almanız icap etmektedir.

Yukarıda bahsettiğim temel şartları yerine getirdikten sonra bu makaleyi incelemenizi öneriyorum.

Kolaylıklar dilerim.