Sitenin onaylanmasını engelleyen politika ihlalleri bulundu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

aosmanergen

Üye
Üye
3 Ocak 2019
14
4
3
Merhabalar. Site adresim: www.bilgihattin.com
Değerli envanter: Yapım aşamasında
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, gezinmeyi veya etkileşim kurmayı gereksiz ölçüde zorlaştıran ya da sinir bozucu içerik bulunan sayfalarda Google reklamlarını göstermeyebiliriz. Yapım aşamasında olan, çalışmayan veya hata mesajlarına yol açan sayfalar bu kapsamdadır.

Daha fazla bilgi için AdSense program politikalarını ve buyardım makalesini inceleyebilirsiniz.

Adsense başvuruma böyle bir cevap aldım. Yardımcı olabilir misiniz?

Webmaster

Üye
Üye
28 Ara 2018
63
32
18
İçerik sayınız çok düşük gözükmekte 40 - 60 arası makale oluşturarak tekrar başvuruda bulununuz, günlük organik hit yakalamanızı da tavsiye ederim

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Yazdığınız makalenin doyurucu olması gerekiyor. Kategorileriniz de içerik çok az.

Diğer arşivleri - Bilgi Hattın
admin, Author at Bilgi Hattın - Sayfa 2 / 2
https://bilgihattin.com/2018/12/27/deneme-yazi-2/
admin, Author at Bilgi Hattın

bunun gibi gereksiz indexlenen sayfalar var. Bu şekilde almanız zor. Ayrıca etiketleriniz de indexleniyor. Etiket kullanırken fazla kullanmayın dikkat edin. İçeriğiniz iyiyse etiketsiz de hit alırsınız. 1 veya 2 etiket ideal. Fazlasına kaçmayın.

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Bu indexlenen sayfaları nasıl kaldırabilirim ve kategorilerin indexlenmesini nasıl engelleyebilirim?

Selam
Siteniz Wordpress ise all in seo pack eklentisini öneririm. Site haritası, robots.txt dosyası dahil oluşturabiliyor. Ayrıca indexlenmesini istediğiniz şeyleri seçebiliyorsunuz. Google sayfaları indexlerken sitemap dosyanıza bakar. Dediğim eklentiyle kolayla sitemap dosyanızı ayarlayabilirsiniz.

Örnek olması açısından sitemap dosyasını bu şekilde kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cihat Özgen