Siteniz reklam göstermeye hazır değil Hatası Alıyoruz

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhaba önceden 1-2 gün içinde onay alan sitemiz, "Siteniz reklam göstermeye hazır değil" hatası alıyor. Önceden hiçbir şey değişmedi ama böyle bir hata alıyoruz.
Trafiğimiz organik.
İçeriklerimiz özgün, bunun kontrolünü yapıyoruz.
Herhangi illegal bir durum vs yok.
Yetkililerden sitemizin incelenmesini rica ediyoruz, sorun nerede?
1637423440921.png

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba önceden 1-2 gün içinde onay alan sitemiz, "Siteniz reklam göstermeye hazır değil" hatası alıyor. Önceden hiçbir şey değişmedi ama böyle bir hata alıyoruz.
Trafiğimiz organik.
İçeriklerimiz özgün, bunun kontrolünü yapıyoruz.
Herhangi illegal bir durum vs yok.
Yetkililerden sitemizin incelenmesini rica ediyoruz, sorun nerede?
Ekli dosyayı görüntüle 2240
Merhaba @Samet47

Bu makaleyi incelemenizi, ekte ilettiğim ekran görüntülerinde işaretlediğim alanları kaldırmanızı öneriyorum. Popup pencerelere ve açılır menülere yer vermeyin.

Kolaylıklar dilerim.

Ekli dosyalar

• samet47.PNG
    samet47.PNG
    65.6 KB · Görüntüleme: 5
  • samet47-1.PNG
    samet47-1.PNG
    146.1 KB · Görüntüleme: 6

bilgigetir

Üye
Üye
21 Ocak 2021
13
6
3
Reklam yayınladığım bilgigetir.blogspot.com sitemi Google Domains üzerinden bilgigetir.com adresine taşımaya başladım yeni sitem de blogger tabanlı. Önceki siteden 1076 yayından 130 tanesi bilgigetir.com adresinde linklendi ve taşınma işlemi halen devam ediyor. Yeni sitemle ilgili her yapmadığım bir şey olsa gerek ki bir ret aldım. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Gelen uyarı şu şekilde:
  1. Site devre dışı veya kullanılamıyor

Sitenizin devre dışı olduğunu veya kullanılamadığını fark ettik. Gönderdiğiniz URL'de bir yazım hatası olup olmadığına bakmak için başvurunuzu kontrol etmenizi öneririz. Siteniz çalışır durumda olduğunda başvurunuzu yeniden gönderebilirsiniz. Başvurunuzu yeniden incelemekten memnuniyet duyarız."
Acaba yayınların tamamı taşınınca mı adsense için göndermem gerekiyor siteyi?