Siteniz reklam göstermeye hazır değil, Kodu sitenizde bulamadık.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Merhaba,

Google adsense için gerekli kodlar sitede eklidir. Hem header de ekli ilgili kod hemde reklam kodları ilgili yerlere konuldu. Sorun nedir anlamıyorum. 12 gün önce yaptım bu işlemleri. Dün red almıştım. Siteniz kapalı uyarısı vermişti. Şimdide koda erişemiyoruz şeklinde yanıt aldım. Sorunu nasıl çözeceğim yardımcı olabilecek kimse var mı ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

FaQeNor

Üye
Üye
2 Nis 2019
5
1
3
aynı şey bendede oldu eklememe rağmen bulamadılar , fakat adsense onayı aldım , bence bir sıkıntı oluştu , panik yapma adsense onayı alabilirsin .

• Beğen

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

@Bayram Şenakar 'ın dediği gibi sitenizin linkini atabilir misiniz?

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Neden yetkililer yardımcı olmuyor?
Burada tek size özel. Hizmet etmiyor forum. Siz gibi bir çok arkadaşın sorunlarini çözmek için uğraşıyoruz. Sabırlı olmaniz gerekiyor. Ayrıca tek konu altinda sorununuzu belirtirseniz daha sağlam çözüme ulaşacaktir. Farkli farkli konu açmaniz. Sorununuz hemen çözülecek anlamina gelmiyor

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Burada tek size özel. Hizmet etmiyor forum. Siz gibi bir çok arkadaşın sorunlarini çözmek için uğraşıyoruz. Sabırlı olmaniz gerekiyor. Ayrıca tek konu altinda sorununuzu belirtirseniz daha sağlam çözüme ulaşacaktir. Farkli farkli konu açmaniz. Sorununuz hemen çözülecek anlamina gelmiyor
Merhaba,

Muhakkak öyle. Buna bir itirazım yok. Lakin en azından takipteyiz, ilgileneceğiz gibi mesaj görmeyi bekliyordum. Diğer arkadaşlara yazdığınız mesajları görüyorum. Bu konuya kimse yazmayınca onu yazma gereksinimi duydum.

• Beğen