Siteniz reklam göstermeye hazır değil, Kodu sitenizde bulamadık.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla sitenizin altyapısı WordPress. Önerim WordPress için AdSense eklentilerini kullanmanız veya Görünüm>Bileşenler üzerinden Özel HTML bileşeni seçerek kodunu kutucuğun içine yapıştırın.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla sitenizin altyapısı WordPress. Önerim WordPress için AdSense eklentilerini kullanmanız veya Görünüm>Bileşenler üzerinden Özel HTML bileşeni seçerek kodunu kutucuğun içine yapıştırın.

Saygılarımla,
Doğukan

Merhaba,

Bahsettiğiniz eklenti için link paylaşımı yapabilir misinizi ? Özel HTML kodu şeklinde Sidebar ve Footer kısmına ekleme yaptım. Header yoktu.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Sitenizin Sidebar ve Footer kısımlarına reklam kodunu eklediyseniz işlemi tamamlamışsınız demektir. Ama isterseniz bu tür eklentileri de ek olarak kullanabilirsiniz: WordPress sitenize reklam kodu ekleme - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Merhaba,

Sitenizin Sidebar ve Footer kısımlarına reklam kodunu eklediyseniz işlemi tamamlamışsınız demektir. Ama isterseniz bu tür eklentileri de ek olarak kullanabilirsiniz: WordPress sitenize reklam kodu ekleme - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan

Teşekkürler, yanıt beklemedeyim. Tahminen bu gece 02,00 civarlarında yanıt gelecektir. 5 kez red yediğim için adsense yanıtlarının ne zaman geleceğini artık tahmin eder oldum :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Cihat Özgen , @DoğukanDemir başvuruyu iptal edip tekrar başvurdum konuma yanıt gelmeyince. Hazır hale getiriliyor da takıldı kaldı.. :(

Beauty Supply, Makeup, Fitness -

Selam @hakanbey ve değerli destek ekibi arkadaşlarım,

Buradan da yanıt iletmek ihtiyacı hissettim. Henüz siteniz birinci ayını doldurmamış olduğundan bu sorunla karşılaşmanız çok normal. Lütfen tam olarak 2 aylık süreyi doldurmadan tekrar başvuru göndermeyin :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir