"Siteniz reklam göstermeye hazır değil" uyarısı aldım

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

SafaNizamoglu

Üye
Üye
27 Nis 2020
2
0
1
Herkese merhaba,

Yeni açtığımız teknoloji haber sitemize adsense eklemek için başvuru yaptık ancak aşağıdaki uyarıyı aldık.

"Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk. Sitenizin AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun."

• Genel bilgilendirme olması amacıyla;
  • Sitede 400+ özgün haber mevcut,
  • bir kısmı alıntılanmış ve yabancı kaynaklardan çeviri yapılmış haberlerin tamamı da kaynak olarak link eklenmiş,
  • Tema ücreti ödenerek satın alındı,
  • 31 Mart 2020'de site açıldı.
Ne yapmamız gerekiyor? Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Sitemizin adresi: Güncel Teknoloji Haberleri – Teknorex – Yeni nesil teknoloji haber sitesi

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Herkese merhaba,

Yeni açtığımız teknoloji haber sitemize adsense eklemek için başvuru yaptık ancak aşağıdaki uyarıyı aldık.

"Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk. Sitenizin AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun."

• Genel bilgilendirme olması amacıyla;
  • Sitede 400+ özgün haber mevcut,
  • bir kısmı alıntılanmış ve yabancı kaynaklardan çeviri yapılmış haberlerin tamamı da kaynak olarak link eklenmiş,
  • Tema ücreti ödenerek satın alındı,
  • 31 Mart 2020'de site açıldı.
Ne yapmamız gerekiyor? Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Sitemizin adresi: Güncel Teknoloji Haberleri – Teknorex – Yeni nesil teknoloji haber sitesi
İlk göze carpan sitenizin url yaşı gerekeni karsilamamakta.Adsense başvuru için url yasinizin en az 2 ay olmasi gerekmekte.