Siteniz reklam göstermeye hazır değil

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ozanbulut

Üye
Üye
25 Nis 2020
3
0
1
Merhaba , ne yaparsak yapalım bir türlü sitemiz onaylanmıyor. 3. Kez denedik yine red edildik. Site 2017'den beri açık tema blogger teması içinde zararlı herhangi bir eklenti yok. Her gün ortalama 10 yayın paylaşıyoruz. Bize yardımcı olun lütfen. www.teknobulls.blogspot.com

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba , ne yaparsak yapalım bir türlü sitemiz onaylanmıyor. 3. Kez denedik yine red edildik. Site 2017'den beri açık tema blogger teması içinde zararlı herhangi bir eklenti yok. Her gün ortalama 10 yayın paylaşıyoruz. Bize yardımcı olun lütfen. www.teknobulls.blogspot.com

Merhaba @Ozanbulut

Sitenizi inceledim Sİtenizde Hakkımda İletişim Gizlilik politikası vs bunların giçbiri yok. Lütfen bu sayfaları oluşturup. Foter kısmına ekleyip.
Ve bir diğer husu ise sitenizdeki içerikler özgün içeriklermi.
Ve siteniz trafik yok. Lütfen bu gerensinimleri karşıladıktan sonra tekrar başşvuru yapınız

Ozanbulut

Üye
Üye
25 Nis 2020
3
0
1
Merhaba @Ozanbulut

Sitenizi inceledim Sİtenizde Hakkımda İletişim Gizlilik politikası vs bunların giçbiri yok. Lütfen bu sayfaları oluşturup. Foter kısmına ekleyip.
Ve bir diğer husu ise sitenizdeki içerikler özgün içeriklermi.
Ve siteniz trafik yok. Lütfen bu gerensinimleri karşıladıktan sonra tekrar başşvuru yapınız
Sitemizde hakkında ve iletişim sayfası yıllardır bulunmakta. Kendi cümlelerimizle haber yapıyoruz. Search console onaylıyız. Site trafiği olarak Alexa da neden gözükmediğimizi bulamadık ama nisan ayı içerisinde 15.000 görüntülenmeyi geçmiş bulunmaktayız.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-25-13-11-42-1.png
    Screenshot_2020-04-25-13-11-42-1.png
    537.3 KB · Görüntüleme: 0

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
google analytics Edinme - Genel Bakış Bu kısımdaki tablonuzu ekran görüntüsünü atarmısınız

Bu arada ben sitenizde Şartlar ve kurallar Gizlilik politikası bu kısımları göremedim ?