Siteniz reklam göstermeye hazır değil

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

webtasarimofisim

Üye
Üye
27 Şub 2021
5
0
1

Siteniz reklam göstermeye hazır değil​

Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk. Sitenizin AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun.
check_box_outline_blank
Sitemi AdSense Program Politikaları'na uygun hale getirdim

18 yaşında domainimi defalarca denedim politika ihlali diyor
aktif adsense 2 hesabımdan da denedim. ama sorunun ne olduğunu anlamadım.

haberosmaniye.com :eek:naylı
medyagazete.com : politika ihlali diyor.
sorunun ne olduğunu bana söylebilecek birileri varmı.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Siteniz reklam göstermeye hazır değil​

Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk. Sitenizin AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun.
check_box_outline_blank
Sitemi AdSense Program Politikaları'na uygun hale getirdim

18 yaşında domainimi defalarca denedim politika ihlali diyor
aktif adsense 2 hesabımdan da denedim. ama sorunun ne olduğunu anlamadım.

haberosmaniye.com :eek:naylı
medyagazete.com : politika ihlali diyor.
sorunun ne olduğunu bana söylebilecek birileri varmı.
Merhaba,

AdSense Program politikaları ile içerik politikalarındaki en önemli maddelerden bir tanesi içeriklerin tamamen özgün olmasıdır. Kopya yada tekrarlayan içeriğe yer verilmemesi gerekir. Haber sitelerinin bir çoğunda onay aşamasında Google Bot'un (AdSense tarayıcısı) haber sitesi olup olmadığına bakmaksızın içeriklerin kopya olup olmadığına bakmasıdır. Rastgele haberlerinizden bir tanesine dokundum ve bir araştırma yaptım, sizin siteniz sıralamada çok gerilerde çıkarken, metin ve fotografların birebir olduğu onlarca site listelendi. Bu gözüme çarpan ilk durum olduğundan nedenini buna bağlıyorum.

Haber sitelerinde kaynak çok önemlidir. Kaynaktan izinsiz yapılan haberlerde yine telif hakkı barındıracağından kaynak belirtilerek yapılması doğru olacaktır.

Organik trafik durumunuza rağmen bu durumu yaşıyor olmanız, içeriklerinizle alakalıdır. Tüm içeriklerinizi elden geçirmenizi ve sizin yorum katarak renklendirmenizi öneriyorum.

Birebir kopyala yapıştır haberler ile bir çok haber sitesi kurulabilir :)

Kolaylıklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: GoogleSense

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
2 ajanstan günde 3000 tane haber gelmektedir. sayfaya onay almak için ne yapmamız gerek
Merhaba,

Size ilettiğim son mesajım halen geçerlidir. Bu linkte de aynı durum ele alınmış.

Adsense in temel amacı benzersiz ve kaliteli içerikler. Haber sitelerinden çektiğiniz veriler aynı anda siz gibi milyonlarca ajans yada kullanıcıya servis ediliyor. Bir farklılık oluşmuyor. Robot site gibi düşünün. Adsense bu duruma sıcak bakmıyor. Önceki onay alan haber siteleri kendi haberlerini ön plana çıkararak tamamen özgün bir yapıda başlıyor ve anladığım kadarıyla onay sonrası onlarda ajanslardan haber çekmeye başlıyor. Farkedilenlerin adsense hesapları iptal ediliyor.