Siteniz reklam göstermeye hazır değil

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yalquzaq

Üye
Üye
17 Mar 2019
6
1
3
Yeni açmış olduğum İngilizce blog'umu onaylı Adsense hesabıma ekledim.Ama 3 kez denememe rağmen yukarıdaki uyarıyı aldım.Açıklaması şöyle:"Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken sorunlar var.
Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.
  1. Değerli envanter: Yapım aşamasında"Adres

Son düzenleme:

Yalquzaq

Üye
Üye
17 Mar 2019
6
1
3
Bunun için konu mu açılır? Reklam göstermeye uygun hale getir, ondan sonra başvur. Acelen ne?
Kardeşim siteye baktın mı?Hazır ama küçük sorunların olduğunu bildirdi.Bu sorunlar nedir?Onu bilmek istiyorum.Hitin az mı olması?Sitenin yeni mi olması?Adsense hesabım iki yıllık ve onaylı .Yeni sitem onaylanmadı.

Son düzenleme:

PowerKing0687

Üye
Üye
5 Şub 2019
31
4
8
2 yıllık adsense hesabın varsa ve neyin yanlış olduğunu bilmiyorsan, diyecek bir şey bulamıyorum.

Yalquzaq

Üye
Üye
17 Mar 2019
6
1
3
2 yıllık adsense hesabın varsa ve neyin yanlış olduğunu bilmiyorsan, diyecek bir şey bulamıyorum.
Adsense yeni kural çıkardı.Kac yıllık adsense hesabın olursa olsun yeni siteler eklenince onaylanmadan reklam gosterilmeyecektir.Benim iki sitem onaylı.Yeni sitemde ise yukarıda yazdığım uyarıyı aldım.Uzman değilseniz ve bilginiz yoksa lütfen konuşmayın.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Yeni açmış olduğum İngilizce blog'umu onaylı Adsense hesabıma ekledim.Ama 3 kez denememe rağmen yukarıdaki uyarıyı aldım.Açıklaması şöyle:"Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken sorunlar var.
Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.
  1. Değerli envanter: Yapım aşamasında"Adres
size düzeltmeniz gerekenleri zaten gelen e postada belirtiyorlar. bu uyarıları düzeltip tekrardan. başvuru yapmanız gerekmektedir.

NOT: Konu içerisinde lütfen bir birinizi kıracak şekilde. yazışmalar yapmayınız.

Konu tarafımca kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...