Siteniz Reklam Göstermeye Uygun Değil Uyarısı (Uygun Olduğuna Eminim)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

fcsosyal

Üye
Üye
21 Kas 2018
9
3
3
Merhabalar, olması gerekenden daha fazla özgün içeriğe sahip internet sitemde adsense onayı alamıyorum. Sitemi a'dan z'ye kontrol ederek Adsense politikalarına uyumlu hale getirdim. Ancak yine de sitemin reklam göstermeye uygun olmadığı uyarısı ile karşılaşıyorum.

Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhaba,
İçeriklerinizin kalitesini kontrol etmedim ancak birkaç sorun buldum.
  • İletişim sayfanız devre dışı
  • Yazı içerisinde sağ altta çıkan "Mutlaka Okumalısın" bölümü politikalara aykırıdır kapatınız.
  • Head kodları arasındaki Reklam ve Analytics kodları çift çıkmış.
Bunların dışında bir sorun göremedim. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?

fcsosyal

Üye
Üye
21 Kas 2018
9
3
3
Merhaba,
İçeriklerinizin kalitesini kontrol etmedim ancak birkaç sorun buldum.
  • İletişim sayfanız devre dışı
  • Yazı içerisinde sağ altta çıkan "Mutlaka Okumalısın" bölümü politikalara aykırıdır kapatınız.
  • Head kodları arasındaki Reklam ve Analytics kodları çift çıkmış.
Bunların dışında bir sorun göremedim. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?
dene.JPG

fcsosyal

Üye
Üye
21 Kas 2018
9
3
3
Dediğim hataları düzeltip yeniden gönderiniz.
Dediğiniz hataları dün akşam, düzelterek siteyi tekrar incelenmeye yolladım. Ancak bu sabah yine aynı hata ile red aldım. Red sebebi yazmadığı için nereyi düzeltmem gerektiğini bilmiyorum.
Yazılarım olması gerektiği uzunlukta, ve özgünlükte.

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
sıfırdan adsense alıyormuş gibi sitenizi özgün icerikler ile donatmaniz ve politika kurallarına göre tasarlamaniz gerekiyor, çerezler vs sayfalarıni sitenize ekleyiniz, ayrica blogger tabanli site kullanıyorsanız bazen bu sorunu veriyor eğer blogger tabanli deilse google son güncellemeler den sonra yeni sitelerde adsense reklamina eskisi gibi kolay kolay izin vermiyor.