Sitenizin AdSense'e hazır olması için bazı sorunların düzeltilmesi gerekiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

irfanbayoglu

Üye
Üye
28 Kas 2019
1
0
1
Merhabalar,

3 haftadır siteme eklediğim reklamlarım onaylanmıyor belki 10 kere göndermeme rağmen hep aynı cevap geliyor.
Sitenizin AdSense'e hazır olması için bazı sorunların düzeltilmesi gerekiyor.
Sitemdeki temayı değiştirdim, gerekli kodları ekledim, sayfaları düzenledim ekledim.
45 tane özgün içerik var 200-300 arası tekil hit var ama halen onaylanmadı.
Rica etsem sitemi inceleyip unuttuğum bir şey var mı ya da politika ihlali yaptığım bir yer var mı diye bakabilir misiniz? Teşekkürler.

Site adresi: Screenshot_4.jpg

@Yusuf ERGİŞİ
@Bayram Şenakar

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    3.1 KB · Görüntüleme: 8

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Sitenizi inceledim içerikler dışında herhangi bir sorun yok ancak daha özgün içeriğe sahip olması gerekir.
İçeriklerinizin çoğu diğer sitelerde mevcut size önerim daha özgün içerikler paylaşmanızı öneririm o zaman onaylayacaktır. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

The Cell

Üye
Üye
3 Mar 2020
4
0
1
Herkese merhaba benimde aynı şekilde sitem onaylanmıyor. ''Sitenizin AdSense'e hazır olması için bazı sorunların düzeltilmesi gerekiyor. '' uyarısı alıyorum. Sitem ''www.molekulerbiyolojivegenetik.org'' içerikler özgün herhangi bir sorun göremiyorum nedeni ne olabilir ? Bilgisi olan var mı ?

Sitelere gittiğim zaman herhangi bir açıklama da görünmüyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Herkese merhaba benimde aynı şekilde sitem onaylanmıyor. ''Sitenizin AdSense'e hazır olması için bazı sorunların düzeltilmesi gerekiyor. '' uyarısı alıyorum. Sitem ''www.molekulerbiyolojivegenetik.org'' içerikler özgün herhangi bir sorun göremiyorum nedeni ne olabilir ? Bilgisi olan var mı ?

Sitelere gittiğim zaman herhangi bir açıklama da görünmüyor.

Merhaba @The Cell ,

Yeni bir konu başlığı altında konunuzu iletmeniz daha doğru olurdu :) Sitenizi inceledim, açılır menüler mevcut, onları kapatmalısınız. Ayrıca mobil platformlarda otomatik reklam sunumunun yapılacağı header alanı müsait görünmüyor. Tasarımınızı elden geçirmeniz de doğru olur. Bana renk ve tasarım olarak çok karmaşık geldi. Bu duruma Google Bot da sıcak bakmayacaktır. Ayrıca sizin de organik trafikle ilgili sorununuz görünmekte. Günlük organik 2 tekil ziyaretçi için reklam sunumu gerçekleşmeyecektir. Seo çalışması yapmalısınız.

Kolaylıklar dilerim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

3 haftadır siteme eklediğim reklamlarım onaylanmıyor belki 10 kere göndermeme rağmen hep aynı cevap geliyor.
Sitemdeki temayı değiştirdim, gerekli kodları ekledim, sayfaları düzenledim ekledim.
Rica etsem sitemi inceleyip unuttuğum bir şey var mı ya da politika ihlali yaptığım bir yer var mı diye bakabilir misiniz? Teşekkürler.

@Yusuf ERGİŞİ
@Bayram Şenakar

@irfanbayoglu selam :)

Reklamlarınızı görmek güzel, politikalara uygun bol kazançlar dilerim.

Peggart

Üye
Üye
21 May 2019
17
3
3
Merhabalar,

@Yusuf ERGİŞİ
@Bayram Şenakar

Hocam onay almışsın galiba artık geri gelirmisin bilinmez ama bizede anlatsaydın nasıl aldın?