"Siteye erişilemiyor." Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

nickoleicorleone

Üye
Üye
24 Nis 2020
6
2
3
Esenlikler. Yaklaşık 6-7 ay önce açtığımız bir web sitemiz var. Birkaç aydır AdSense için başvuruda bulunuyoruz ancak Google'ın verdiği kodu sitenin HTML kodlarına yapıştırdıktan sonra AdSense "Siteye erişilemiyor." tarzı bir hata veriyor. HTML kodlarını kontrol ettim, kullandığım temayı değiştirdim, en son alan adını dahi değiştirerek denedim ama bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

osman

Üye
Üye
Banlı Üye
29 Ağu 2020
37
11
8
Esenlikler. Yaklaşık 6-7 ay önce açtığımız bir web sitemiz var. Birkaç aydır AdSense için başvuruda bulunuyoruz ancak Google'ın verdiği kodu sitenin HTML kodlarına yapıştırdıktan sonra AdSense "Siteye erişilemiyor." tarzı bir hata veriyor. HTML kodlarını kontrol ettim, kullandığım temayı değiştirdim, en son alan adını dahi değiştirerek denedim ama bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
site wordpress mi

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

URL adresinizi iletebilir misiniz? Birlikte inceleyelim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

Alan adınızda URL adresiniz TR karakter içeriyor. Son harfi 'ı' olduğu için robot sitenize erişemiyor olabilir. Bu sadece ihtimaldir. Otomatik reklam kodunuzu doğru bir şekilde sitenize yerleştirmişiniz. Ancak en önemli tespit sitenize www olmadan erişilmediğidir. Sitenize www olmadan erişim sağladıktan sonra sorun çözülecektir.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: halil

nickoleicorleone

Üye
Üye
24 Nis 2020
6
2
3
Merhaba,

Alan adınızda URL adresiniz TR karakter içeriyor. Son harfi 'ı' olduğu için robot sitenize erişemiyor olabilir. Bu sadece ihtimaldir. Otomatik reklam kodunuzu doğru bir şekilde sitenize yerleştirmişiniz. Ancak en önemli tespit sitenize www olmadan erişilmediğidir. Sitenize www olmadan erişim sağladıktan sonra sorun çözülecektir.

Kolaylıklar dilerim.
Sitenin alan adını içinde TR karakter olmayan bir alan adıyla değiştirip tekrardan başvuru yapmıştım. Yine siteye erişilememişti. www olmadan erişim konusunu biraz daha açabilir misiniz?