sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

İncelemeler 1 ay kadar sürebilmektedir. Lütfen bekleyiniz.

Saygılarımla,
Doğukan

Unflix

Üye
Üye
21 Haz 2019
27
9
8
eğer 3 günü aşkın süredir devam ediyorsa tavsiyem mevcut adsense hesabınızı kapatın. (eski bir adsense hesabı ise) yeni asdsense ile başvurun %90 olarak 24 saat için de cevap geliyor en kötü 3 gün için de de dönüş yapılıyor

B

Batuhan Aksoy

Misafir
eğer 3 günü aşkın süredir devam ediyorsa tavsiyem mevcut adsense hesabınızı kapatın. (eski bir adsense hesabı ise) yeni asdsense ile başvurun %90 olarak 24 saat için de cevap geliyor en kötü 3 gün için de de dönüş yapılıyor
Kapatma işleminden sonra çoklu hesap diye konular çogalırsa kulaklarını çınlatırlar :D

Hesap kapatma işlemini burada ki destek ekiplerinden yardım alarak yapın. Bilmiyorsaniz kapatmayı bir yakınınızın üstüne hesap açın.
Hesap ilişkilendilmişse kapatırken dikkatli olun.

Onay için hesap için beklemeden olmaz bu işler.
Ortalama ben 10 günde bekledim 9 günde bekledim.

Cihat özgen kendi sitesi için 1 ay bekledi . Yeni adsense ile 2 site onayında 10 günden fazla bekledim.

Unflix

Üye
Üye
21 Haz 2019
27
9
8
Kapatma işleminden sonra çoklu hesap diye konular çogalırsa kulaklarını çınlatırlar :D

Hesap kapatma işlemini burada ki destek ekiplerinden yardım alarak yapın. Bilmiyorsaniz kapatmayı bir yakınınızın üstüne hesap açın.
Hesap ilişkilendilmişse kapatırken dikkatli olun.

Onay için hesap için beklemeden olmaz bu işler.
Ortalama ben 10 günde bekledim 9 günde bekledim.

Cihat özgen kendi sitesi için 1 ay bekledi . Yeni adsense ile 2 site onayında 10 günden fazla bekledim.

bilmem hocam ben bir hesabımı böyle çözmüştüm zaten belirttim. eski hesap ise kapatma bölümü mevcut hesabı