Şu an hesap inceleniyor mu?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Arkadaşlar yeni başvuru yaptım, şu an hesap inceleniyor mu?
anasayfada böyle diyor
1620305942844.png

siteler kısmında böyle? Buga girdi galiba.

1620305992507.png
Durum bu sizce sorun var mı bence normal değil.

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Yeniden başvurdum, bu sefer anasayfada hazırlanıyor yazıyor. Siteler kısmında ise ilk incelenmedi yazıyordu inceleme isteye bastım, ondan sonra hazır hale getiriliyor oldu. Sizce sorun var mı? @Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yeniden başvurdum, bu sefer anasayfada hazırlanıyor yazıyor. Siteler kısmında ise ilk incelenmedi yazıyordu inceleme isteye bastım, ondan sonra hazır hale getiriliyor oldu. Sizce sorun var mı? @Yusuf ERGİŞİ
@Samet47 dalga geçtiğini sanıyorum :)

Foruma geldiğin günden beri bir çok kullanıcımıza diyoruz ki:
- Adsense için uygunluk koşullarının birincisi, URL yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor (Registered On: 2021-04-09)
- İyi bir SEO çalışması ile organik trafik durumunun iyi bir duruma gelmesi gerekiyor.

Gerisi standart içerik politikaları ve program politikaları ile alakalıdır. Sizin ilettiğiniz sitenin durumu ilk 2 maddeye takılıyor.

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
@Samet47 dalga geçtiğini sanıyorum :)

Foruma geldiğin günden beri bir çok kullanıcımıza diyoruz ki:
- Adsense için uygunluk koşullarının birincisi, URL yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor (Registered On: 2021-04-09)
- İyi bir SEO çalışması ile organik trafik durumunun iyi bir duruma gelmesi gerekiyor.

Gerisi standart içerik politikaları ve program politikaları ile alakalıdır. Sizin ilettiğiniz sitenin durumu ilk 2 maddeye takılıyor.
Bu site adsense aldı :) Konu şu 3. günün de site belli bir kazanç miktarını aştı ve doğrulama istedi. Fakat burada kurumsal adsense hesabı açmanın zararını gördük, bundan dolayı tekrar başvuru yapınca yukarıda ki sorunu yaşadık. Hesabı kapatıp yeni başvuru yaptık ve bu sefer anasayfa da hazırlanıyor yazısını gördük ve siteler kısmına bakınca "incelenmedi" hatasını görüp inceleme talebinde bulunduk. Şu an sonuç olarak siteler kısmı da anasayfa kısmı da hazır hale getiriliyor durumunda. Sizce sonuç durumunda ki hesabımız da sorun var mı? Başvuruyu Google site kit eklentisi ile yaptık.