sürekli aynı ödeme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hasan kuru

Üye
Üye
5 Mar 2019
25
13
3
adsense onayı alalı yaklaşık 1 hafta oldu. siteme hitler genelde yurtdışından geliyor yabancı içerikli olduğu için.
yaklaşık 40 civarı tıklamam var ve nerdeyse hepsi 1.10 kuruş değerinde. neden hep aynı değeri alıyor tıklamalarım?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar,TBM oranları trafigin geldiği ülkeye ve reklam verenlerin tıklama başına belirlediği reklam gelirlerine göre değişebilmekde.

İyi günler dilerim

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
adsense onayı alalı yaklaşık 1 hafta oldu. siteme hitler genelde yurtdışından geliyor yabancı içerikli olduğu için.
yaklaşık 40 civarı tıklamam var ve nerdeyse hepsi 1.10 kuruş değerinde. neden hep aynı değeri alıyor tıklamalarım?

Merhaba,

Mübariz arkadaşıma teşekkür ederek ve ek olarak:

Tıklama başına maliyet (TBM), reklamınız her tıklandığında kazanacağınız tutardır. Her reklamın TBM'si reklamveren tarafından belirlenir. Bazı reklamverenler, reklamını yaptıkları ürün veya hizmetin ne olduğuna bağlı olarak, tıklama başına diğerlerinden daha fazla ödeme yapmak isteyebilirler. Bu durumda bahsettiğiniz değer yüksek olacaktır. Google AdS ile reklamveren arasında yapılan anlaşma ile bu belirleniyor. Reklamveren 1000TL bütçe ayırdı ve 10000 adet gösterime girsin dediğinde, durumu artık siz hesap edebilirsiniz. Bu bir reklamveren için geçerli. Gün içinde 40 tıklama aldığınız sitenizin yaklaşık olarak organik trafiğinin 4k-8k olduğunu varsayarsak, her birininde reklam maliyeti ile ilgili farklı anlaşmalar yaptığını düşünürsek, yüksek fiyattan anlaşma yapan bir reklamveren çıkmadığı sürece bu durum değişmeyecektir.

Politikalara uygun bol kazançlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: hasan kuru

hasan kuru

Üye
Üye
5 Mar 2019
25
13
3
yani merak ettiğim ve net kaynaklarını bulamadığım konu şu. sayfamın yeni olması ve pagerankin düşük olması sebebiyle sayfama eklenen reklamların kalitesi mi düşük? veya atıyorum bende x firmasının reklamı yayınlanıyor ve hiti yüksek başka bir firmada da bu reklam yayınlanıyor. ikimizde tıklama başına aynı rakamı mı alıyoruz?

hasan kuru

Üye
Üye
5 Mar 2019
25
13
3
yalnız ben tıklanma sayımdan şikayetçi değilim tbm min birim fiyatını nasıl arttırabilirim? yani her tıklamaya 1,10 kuruş değilde atıyorum 2 lira nasıl alabilirim

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com