Sürekli aynı olumsuz cevabı alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

enerjiekonomisi

Üye
Üye
25 Şub 2020
12
2
3
Sürekli aynı cevabı alıyorum. Farklı kişilerin adına da başvuru yaptım sonuç yine aynı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Karşılaştığım cevabın fotoğrafını ekte belirttim. İyi Çalışmalar herkese
İncelemeniz için web sitem www.enerjiekonomisi.com

Ekli dosyalar

• ee adsense.png
    ee adsense.png
    38.1 KB · Görüntüleme: 18

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

@DoğukanDemir arakadaşımızın dediğine katılarak bir kaç ek bilgi vermek istiyorum.
Bu hatayı almanız durumunda yapmanız geren şey AdSense tarafından onay görmemiş gmail hesabı edinmeniz ve herhangi bir onay almamış telefon numarası gerektirir.

Ancak bu yeterli olmayabilir.
Siteniz AdSense Uygunluk Koşullarına ve Program Politikalarına uygun olmalıdır. Aksi taktirde siteniz kabul edilmeyebilir.
Şansınızı denemeden önce sitenizin daha özgün, kaliteli ve size ait içerik üretilmesi, bununla birlikte organik trafiğinizin düzenli olması AdSense tarafından daha fazla önem taşıdığını hatırlatmak isterim. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

enerjiekonomisi

Üye
Üye
25 Şub 2020
12
2
3
Merhaba,

@DoğukanDemir arakadaşımızın dediğine katılarak bir kaç ek bilgi vermek istiyorum.
Bu hatayı almanız durumunda yapmanız geren şey AdSense tarafından onay görmemiş gmail hesabı edinmeniz ve herhangi bir onay almamış telefon numarası gerektirir.

Ancak bu yeterli olmayabilir.
Siteniz AdSense Uygunluk Koşullarına ve Program Politikalarına uygun olmalıdır. Aksi taktirde siteniz kabul edilmeyebilir.
Şansınızı denemeden önce sitenizin daha özgün, kaliteli ve size ait içerik üretilmesi, bununla birlikte organik trafiğinizin düzenli olması AdSense tarafından daha fazla önem taşıdığını hatırlatmak isterim. ;)

Saygılarımla,
Sezgin
Teşekkür ederim cevabınız için
İyi Çalışmalar